reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
Ja to od dzisiaj nienawidze tatuśka -niech mi się na oczy nie pokazuje!#$&^(*)+_%%$@#&^*&%@#@#^&^%^$##^&&*)(+*!#%&)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powstrzymam się od dalszego komentarza...:-:)wściekła/y:

O kurde! A ja jem! I co teraz?? Właśnie przedwczoraj sobie kupiłam bo mi się zachciało- ania.falko - co z moim pasztetem jest nie tak???

Pasztet jest na czarnej liście tak jak wątróbka i sery pleśniowe - niestety. W pasztecie mogą być bakterie listerii? chyba

Ostatnia edycja:
oj, no nie ma się co zbytnio przejmować i stresować - wszystko w granicach rozsądku - przecież jest napisane, że w pierwszych trzech miesiącach zaleca się OGRANICZYĆ jedzenie wątróbki i pasztetu, ze względu na zawartość wit A - ale przecież jak się zje raz na jakiś czas nie ma co panikować, a teraz jesteśmy już w 5 miesiącu, więc jak zjemy pasztet to nic się nie dzieje - nie jemy go codziennie przecież :-)

Mamjakty poprawka- mi dzisiaj wskoczyl juz 6 miesiac :-D;-)
Nie panikujcie. Wszystko mozna, tylko z umiarem. Ja cierpie, bo nie moge sushi z surowa rybka, ale po ciazy sobie odbije :-D

Wstrętnamałpo - współczuje - trzymaj się i postaraj się nie stresować :baffled:
a powoli wszystko jakoś się poukłada, cholerka jasna że też teraz jakoś dopadaja nas takie niemiłe sytuacje :crazy::crazy::crazy: Trzymam kciuki za Ciebie, dzidzię i przede wszystkim dziadka ;-) Ale ty to masz przynajmniej męża który zostawi cię w fajnym nastroju z rana a u mnie?? brrr jak zimno w sypialni...
Ja chyba też będe zmuszona zainwestować w wibrator hihi, mój się broni bo niby brzuszka nie chce uszkodzić - ściema niezła, przeciez tyle jest innych pozycji :crazy: - ale jakoś te argumenty jego nie przekonują.
Faceci sa beznadziejni.....a jak po ciązy już mu tak zostanie??:szok:
Wciąż nie bedzie chciał albo już nie bedzie miał potrzeby :confused: aż sie boję myśleć co może mnie czekać :baffled:

reklama
dziewczyny a ja juz nie moge wytrzymac bo mój pies sadzi takie pierdziochy ze nie da sie wysiedziec :baffled: pomimo ze balkon otwarty non stop (i zimno strasznie) to smrodzio nie do wytrzymania :-( juz nie daje rady...

Do góry