reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
Ja to od dzisiaj nienawidze tatuśka -niech mi się na oczy nie pokazuje!#$&^(*)+_%%$@#&^*&%@#@#^&^%^$##^&&*)(+*!#%&)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powstrzymam się od dalszego komentarza...:-:)wściekła/y:

O kurde! A ja jem! I co teraz?? Właśnie przedwczoraj sobie kupiłam bo mi się zachciało- ania.falko - co z moim pasztetem jest nie tak???

Pasztet jest na czarnej liście tak jak wątróbka i sery pleśniowe - niestety. W pasztecie mogą być bakterie listerii? chyba

Ostatnia edycja:
oj, no nie ma się co zbytnio przejmować i stresować - wszystko w granicach rozsądku - przecież jest napisane, że w pierwszych trzech miesiącach zaleca się OGRANICZYĆ jedzenie wątróbki i pasztetu, ze względu na zawartość wit A - ale przecież jak się zje raz na jakiś czas nie ma co panikować, a teraz jesteśmy już w 5 miesiącu, więc jak zjemy pasztet to nic się nie dzieje - nie jemy go codziennie przecież :-)

Mamjakty poprawka- mi dzisiaj wskoczyl juz 6 miesiac :-D;-)
Nie panikujcie. Wszystko mozna, tylko z umiarem. Ja cierpie, bo nie moge sushi z surowa rybka, ale po ciazy sobie odbije :-D

Wstrętnamałpo - współczuje - trzymaj się i postaraj się nie stresować :baffled:
a powoli wszystko jakoś się poukłada, cholerka jasna że też teraz jakoś dopadaja nas takie niemiłe sytuacje :crazy::crazy::crazy: Trzymam kciuki za Ciebie, dzidzię i przede wszystkim dziadka ;-) Ale ty to masz przynajmniej męża który zostawi cię w fajnym nastroju z rana a u mnie?? brrr jak zimno w sypialni...
Ja chyba też będe zmuszona zainwestować w wibrator hihi, mój się broni bo niby brzuszka nie chce uszkodzić - ściema niezła, przeciez tyle jest innych pozycji :crazy: - ale jakoś te argumenty jego nie przekonują.
Faceci sa beznadziejni.....a jak po ciązy już mu tak zostanie??:szok:
Wciąż nie bedzie chciał albo już nie bedzie miał potrzeby :confused: aż sie boję myśleć co może mnie czekać :baffled:

reklama
dziewczyny a ja juz nie moge wytrzymac bo mój pies sadzi takie pierdziochy ze nie da sie wysiedziec :baffled: pomimo ze balkon otwarty non stop (i zimno strasznie) to smrodzio nie do wytrzymania :-( juz nie daje rady...

Do góry