reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Mnie złapał jakiś dół okropny:-(całą noc miałam koszmary nie z tej ziemi i w ogóle się nie wyspałam ,ryczałam do poduszki!!!Teraz wszystko mnie boli, nie chce mi sie iść do pracy...:no2:
a64a424a92.png

reklama
oj ja też miałam rewolucję z tą migającą powieką...na szczęście również kupiłam MagVitB6 i szybciutko wszystko minęło :)

Ja wczoraj załapałam doła bo się za dużo naczytałam o porodzie i o połogu.
Poród to pikuś przy tym co kobieta w połogu przechodzi. Przyznaję się że spękałam na maksa :szok:

No i stało sie...:-(mojego tatę wczoraj złapał zawał i wylądował na intensywnej terapii-cały dzień przeryczałam!!Nie wiem dlaczego miałam takie przeczucia to chyba pierwszy raz tak mi intuicja zadziałała-szkoda tylko że nie w inna stronę:no:Na szczęście jest już w miare ok!Tak bardzo się bałam ,że mojemu skarbkowi dziadka zabraknie:-:)-:)-:)no::no::no:ze stresu cały dzień bolał mnie brzuch, teraz czuje ogólne zmęczenie, oczy mnie pieką z płaczu w ogóle mam dosyć wszystkiego...mam nadzieję, że dzisiaj chociaż trochę zmruże oko...

ojejku bardzo Ci wspolczuje,cale szczescie,ze jest leiej...sprobuj wypoczac...bo stres jest teraz niewskazany:-(

ja dzisiejsza noc tez cala przeplakalam,bo moj C. nie chce sie ze mna kochac:zawstydzona/y:
ale przed 5 rano udalo sie,mam nadzieje ze nie tylko dlatego,ze plakalam;-)

wstretnamalpa - ja również współczuję takich smutnych przeżyć :-(
ostatnio coś często dziewczyny piszecie, że macie doła i płaczecie - chyba oprócz dolegliwości ciążowych dochodzi jeszcze jesienna deprecha :dry:
no ale Ania.falko - Ty to miałaś nieziemski powód :-D mój od początku ciąży nie chce się ze mną kochać, bo boi się, że zaszkodzimy dziecku :sorry2: już się do tego przyzwyczaiłam ;-)

wstretnamalpa bardzo Ci współczuję zmartwień. Życzę powrotu do zdrowia dla przyszłego dziadka. wstretnamalpa dbaj o siebie choć to trudny czas.

Ania.falko i mamajakty - mój chłop tak samo jakieś fochy odstawia :baffled: chyba zainwestuję w wibrator :-D

Ostatnia edycja:
haha no:-) stwierdzilam,ze ja mam swoje potrzeby i on mnie od siebie oddala i zimy isc do seksuologa ,troche placzu,a dzis szczesliwa i w koncu zaspokojona:-D
ale te moje humory mnie rozbrajaja...

reklama
wstretnamalpa- bardzo współczuję, teraz postaraj się odpocząć troszkę i się uspokoić...

Ja na swojego Łukasza nie mam co narzekać jeżeli chodzi o takie sprawy, żadnej nocy mi nie przepuści:-D:-) Takie rzeczy jak najbardziej wskazane podczas ciąży:-) i dziecku nie szkodzi i kobieta czuje, że jest wciąż atrakcyjna i nie straciła wdzięku:-D

Do góry