reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Dzięki dziewczyny Niestety wychodzi na to że to ja reaguję zbyt emocjonalnie. A jak mam kurna reagować w końcu to moje dziecko jakoś nie umiem do tego podejsc tak zupełnie bez emocji. Dla nich to kolejny pacjęt i pewnie też chcą jego dobra ale to nie oni patrzyli jak dziecku krew bryzgała na podłoge. Nie chcę Kluska narażać na niepotrzebny stres i tak ma pod górke od samego początku. Niestety trzeba się ugryźć w język i jakoś dojść do porozumienia bo tego leczenia mamy jeszcze kilka lat trzeba jakoś życ z lekarzami w zgodzie. Muszę się uspokoic i poćwiczyć samokątrole żeby komuś znowu nie wygarnąć

reklama
Kupinosia- jak karmiłam i byłam na diecie bezmlecznej to łykałam wapno Calperos. A mój Misiek też dostaje wapno Calcium Gluconicum. Jeżeli taki szkrab może łykać(rozpuszczam) to tym bardziej Ty

wiem, że już o tym mowa była, ale nie chce mi sie tego szukać :zawstydzona/y:
czuję, że mnie cosik bierze, jakieś przeziębienie albo coś w tym stylu, co mogę brać zapobiegawczo karmiąc piersią??

Pyrosal,
witamina C,
wapno,
herbatki z lipy, malin, bzu czarnego plus miód lub sok malinowy,
leki homeopatyczne (Occillococinum, Engystol, Gripp-Heel, Angin-Heel SD, Homeovox, Homeogene, syrop Stodal lub Drosetux, Euphorbium compositum S do nosa na katar), domowy syrop z cebuli, czosnek (sam lub z mlekiem i miodem, dodany do grzanki, sałatki lub gotowy w tabletkach),
Tymsal aerozol,
syrop prawoślazowy, albo do ssania np. tymianek z podbiałem lub propolki,
przeciw gorączkowo preparaty z paracetamolem
.

to znalazłam na przeziebienie!
a zapobiegawczo to nie mam pojęcia...

ja jak byłam przeziębiona to brałam Paragrippe a na katar Euphorbium no i czosnek wcinałam....u mnie wtedy pomogło..!!

zdrówka życzymy!!!

reklama
Do góry