Dzięki dziewczyny Niestety wychodzi na to że to ja reaguję zbyt emocjonalnie. A jak mam kurna reagować w końcu to moje dziecko jakoś nie umiem do tego podejsc tak zupełnie bez emocji. Dla nich to kolejny pacjęt i pewnie też chcą jego dobra ale to nie oni patrzyli jak dziecku krew bryzgała na podłoge. Nie chcę Kluska narażać na niepotrzebny stres i tak ma pod górke od samego początku. Niestety trzeba się ugryźć w język i jakoś dojść do porozumienia bo tego leczenia mamy jeszcze kilka lat trzeba jakoś życ z lekarzami w zgodzie. Muszę się uspokoic i poćwiczyć samokątrole żeby komuś znowu nie wygarnąć
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
wiem, że już o tym mowa była, ale nie chce mi sie tego szukać
czuję, że mnie cosik bierze, jakieś przeziębienie albo coś w tym stylu, co mogę brać zapobiegawczo karmiąc piersią??
czuję, że mnie cosik bierze, jakieś przeziębienie albo coś w tym stylu, co mogę brać zapobiegawczo karmiąc piersią??
klaudia011
Fanka BB :)
Pyrosal,
witamina C,
wapno,
herbatki z lipy, malin, bzu czarnego plus miód lub sok malinowy,
leki homeopatyczne (Occillococinum, Engystol, Gripp-Heel, Angin-Heel SD, Homeovox, Homeogene, syrop Stodal lub Drosetux, Euphorbium compositum S do nosa na katar), domowy syrop z cebuli, czosnek (sam lub z mlekiem i miodem, dodany do grzanki, sałatki lub gotowy w tabletkach),
Tymsal aerozol,
syrop prawoślazowy, albo do ssania np. tymianek z podbiałem lub propolki,
przeciw gorączkowo preparaty z paracetamolem .
to znalazłam na przeziebienie!
a zapobiegawczo to nie mam pojęcia...
witamina C,
wapno,
herbatki z lipy, malin, bzu czarnego plus miód lub sok malinowy,
leki homeopatyczne (Occillococinum, Engystol, Gripp-Heel, Angin-Heel SD, Homeovox, Homeogene, syrop Stodal lub Drosetux, Euphorbium compositum S do nosa na katar), domowy syrop z cebuli, czosnek (sam lub z mlekiem i miodem, dodany do grzanki, sałatki lub gotowy w tabletkach),
Tymsal aerozol,
syrop prawoślazowy, albo do ssania np. tymianek z podbiałem lub propolki,
przeciw gorączkowo preparaty z paracetamolem .
to znalazłam na przeziebienie!
a zapobiegawczo to nie mam pojęcia...
mamjakty
styczniówka 2009
dzięki!! muszę coś podziałać bo katar złapałam i gardło zaczyna mnie boleć
klaudia011
ja jak byłam przeziębiona to brałam Paragrippe a na katar Euphorbium no i czosnek wcinałam....u mnie wtedy pomogło..!!
zdrówka życzymy!!!
zdrówka życzymy!!!
reklama
klaudia011
mamjakty przeziębienie minęło?!
Podziel się: