reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Dzięki dziewczyny Niestety wychodzi na to że to ja reaguję zbyt emocjonalnie. A jak mam kurna reagować w końcu to moje dziecko jakoś nie umiem do tego podejsc tak zupełnie bez emocji. Dla nich to kolejny pacjęt i pewnie też chcą jego dobra ale to nie oni patrzyli jak dziecku krew bryzgała na podłoge. Nie chcę Kluska narażać na niepotrzebny stres i tak ma pod górke od samego początku. Niestety trzeba się ugryźć w język i jakoś dojść do porozumienia bo tego leczenia mamy jeszcze kilka lat trzeba jakoś życ z lekarzami w zgodzie. Muszę się uspokoic i poćwiczyć samokątrole żeby komuś znowu nie wygarnąć

reklama
Kupinosia- jak karmiłam i byłam na diecie bezmlecznej to łykałam wapno Calperos. A mój Misiek też dostaje wapno Calcium Gluconicum. Jeżeli taki szkrab może łykać(rozpuszczam) to tym bardziej Ty

wiem, że już o tym mowa była, ale nie chce mi sie tego szukać :zawstydzona/y:
czuję, że mnie cosik bierze, jakieś przeziębienie albo coś w tym stylu, co mogę brać zapobiegawczo karmiąc piersią??

Pyrosal,
witamina C,
wapno,
herbatki z lipy, malin, bzu czarnego plus miód lub sok malinowy,
leki homeopatyczne (Occillococinum, Engystol, Gripp-Heel, Angin-Heel SD, Homeovox, Homeogene, syrop Stodal lub Drosetux, Euphorbium compositum S do nosa na katar), domowy syrop z cebuli, czosnek (sam lub z mlekiem i miodem, dodany do grzanki, sałatki lub gotowy w tabletkach),
Tymsal aerozol,
syrop prawoślazowy, albo do ssania np. tymianek z podbiałem lub propolki,
przeciw gorączkowo preparaty z paracetamolem
.

to znalazłam na przeziebienie!
a zapobiegawczo to nie mam pojęcia...

ja jak byłam przeziębiona to brałam Paragrippe a na katar Euphorbium no i czosnek wcinałam....u mnie wtedy pomogło..!!

zdrówka życzymy!!!

reklama
Do góry