reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
a ja dostałam 2 litry spirytusu i mam zamiar zrobic nalewkę z malin :happy:

Będę ją pić, jak tylko skończę karmić :-D (na razie nie wiem kiedy), ale mówią że im dłużej nalewka stoi tym lepsza. Podobno super rozgrzewa w zimowe wieczory.
Ale muszę jeszcze coś wymyśleć po do nalewki idzie tylko 0,5l spirytusu, podobno dobra jest też cytrynówka, a i może śliwowica :confused::confused::confused:, jeszcze się zastanawiam

Moja mama zrobiła 5l nalewki orzechowej... A ja na nią mogę sobie tylko popatrzeć :sorry2: tym bardziej, że mam zamiar kolejnego bobasa karmić przynajmniej te pół roku.
I znów mi smaka narobili :-D

A mnie od 3 dni non stop boli głowa, aż słabo mi się robi to chyba ze stresu przed pracą:wściekła/y::angry::crazy: powoli już szlag mnie trafia, jestem nie wyspana, zmączona, faszeruje sie tabletkami które i tak nie pomagają!!:-:)-:)-(

a mnie dziś znowu wkur... moja babka, która stwierdziła że karolka napewno nie jest tak rezolutna i fajna jak wnuczka jej sąsiadki która ma 8 mmiesięcy i mówi baba, mama i nawet robi "papa" :-:)-:)-( moja karolka jest jeszcze zacofana bo nawet nie raczkuje tylko ciągle się drze i wkurza :crazy::crazy::crazy:

o boziulku a chrzcimy małą w najbliższą niedzielę i nie wiem jak ja z tą moją babką wytzymam na chrzcinach :angry::angry::angry: już mi ciśnienie skacze jak tylko o tym pomyślę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie stresuj sie kobieto....w ciąży jesteś :-D:laugh2::rofl2:
Babcia to nie jest akurat osoba którą należy sie przejmować...wiekowe to i już lekko kruche...Starzy ludzie lubią być kłótliwi i kontrowersyjni w swych wypowiedziach bo tylko w ten sposób ktoś ich jeszcze zauważa...smutne ale prawdziwe..Naprawdę nie ma sie czym przejmować...:happy:

reklama
Anik- ludzie tak mają, ja nie wiem, co to jest, ale każdy nawet jak nie ma własnych dzieci lepiej wszystko wie..Karolka jest boska i tyle:tak::tak::tak::tak:

Do góry