reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
a ja dostałam 2 litry spirytusu i mam zamiar zrobic nalewkę z malin :happy:

Będę ją pić, jak tylko skończę karmić :-D (na razie nie wiem kiedy), ale mówią że im dłużej nalewka stoi tym lepsza. Podobno super rozgrzewa w zimowe wieczory.
Ale muszę jeszcze coś wymyśleć po do nalewki idzie tylko 0,5l spirytusu, podobno dobra jest też cytrynówka, a i może śliwowica :confused::confused::confused:, jeszcze się zastanawiam

Moja mama zrobiła 5l nalewki orzechowej... A ja na nią mogę sobie tylko popatrzeć :sorry2: tym bardziej, że mam zamiar kolejnego bobasa karmić przynajmniej te pół roku.
I znów mi smaka narobili :-D

A mnie od 3 dni non stop boli głowa, aż słabo mi się robi to chyba ze stresu przed pracą:wściekła/y::angry::crazy: powoli już szlag mnie trafia, jestem nie wyspana, zmączona, faszeruje sie tabletkami które i tak nie pomagają!!:-:)-:)-(

a mnie dziś znowu wkur... moja babka, która stwierdziła że karolka napewno nie jest tak rezolutna i fajna jak wnuczka jej sąsiadki która ma 8 mmiesięcy i mówi baba, mama i nawet robi "papa" :-:)-:)-( moja karolka jest jeszcze zacofana bo nawet nie raczkuje tylko ciągle się drze i wkurza :crazy::crazy::crazy:

o boziulku a chrzcimy małą w najbliższą niedzielę i nie wiem jak ja z tą moją babką wytzymam na chrzcinach :angry::angry::angry: już mi ciśnienie skacze jak tylko o tym pomyślę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie stresuj sie kobieto....w ciąży jesteś :-D:laugh2::rofl2:
Babcia to nie jest akurat osoba którą należy sie przejmować...wiekowe to i już lekko kruche...Starzy ludzie lubią być kłótliwi i kontrowersyjni w swych wypowiedziach bo tylko w ten sposób ktoś ich jeszcze zauważa...smutne ale prawdziwe..Naprawdę nie ma sie czym przejmować...:happy:

reklama
Anik- ludzie tak mają, ja nie wiem, co to jest, ale każdy nawet jak nie ma własnych dzieci lepiej wszystko wie..Karolka jest boska i tyle:tak::tak::tak::tak:

Do góry