reklama
aniula244_24
Fanka BB :)
Ja też mam doła i refleksyjny nastrój . Mojej koleżanki mąż zginął wczoraj w wypadku samochodowym, została sama z dwójką dzieci ( 6 i 4 lata) , oj będzie jej ciężko . Cały czas myślę jakie życie jest ulotne i krótki czasami ........................
Cieszmy się tym co mamy.
Cieszmy się tym co mamy.
klaudia011
Małpko pisz no szybciutko co się dzieje!!!??
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Nic takiego.....ogólnie....wojny na swiecie....dzieci głodują....a ja gruba i głupia jestem....i kasy brak......pogoda pod psem.....itp itd:------(
BlackWizard
Dziewczyny to Was pocieszę i powiem Wam, że mi przez kolejne 6.5 miesiąca przybędzie jakieś 20 kg znów
małpko... ja wszystko rozumiem.... ale,że głupia?!?!?! nie można tak o sobie myślec ani mówic...!!!! ja nie zauważyłam, żebyś jakieś głupoty pisała... po za tą jedną wpadką....
black ale to tak fajnie jak na dwa się dzieli ta waga
aniula to straszne jest.... ja nawet nie dam rady myślec jak słyszę takie rzeczy, u mnie w rodzinie dużo takich przypadków.... strach myślec...tragedia:---(
black ale to tak fajnie jak na dwa się dzieli ta waga
aniula to straszne jest.... ja nawet nie dam rady myślec jak słyszę takie rzeczy, u mnie w rodzinie dużo takich przypadków.... strach myślec...tragedia:---(
BlackWizard
Black..dobra, dobra na zdjęciach ślubnych widać, że szybko wracasz do formy
To tylko dlatego, że z Julką mało przytyłam. Ale teraz zapowiada się wagowy koszmar bo apetyt mam
reklama
Podziel się: