reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Nawet nie myśl o stroju 2-częściowym jak opalisz rozstępy to w życiu nie znikną :no:

to mnie pocieszyłaś.....:dry:;-)

ja sama się pociesze..... jeszcze tylko 2 ciąże i będę mogła kwasy na brzuch zrobic, żeby rozstępy zlikwidowac:tak: czyli jakieś 6 lat i będę mogła na siebie patrzec....a póki co mam dzidziola, który mnie uwielbia ponad wszytsko (czyt. mam cyce i nic mu ich nie zastąpi....) od razu lepiej :-)

reklama
Dzieki dziewczyny za pamięć :-)
Dziś już duuuuużo lepiej...katar prawie minął a to chyba najbardziej męczy....Tabcin działa ;-)

adiva- świetnie ze u Ciebie poprawa :tak:

ja zaczynam mieć dołka...tydzień już siedzę w domu i nigdzie się nie ruszam...dzisiaj miałam wyjść połazić po sklepach, ale mąż musiał do pracy...wrr mam dość siedzenia w domu!!! Dobrze że Misio zdrowieje bo w przyszłym tyg może już zaczną się nasze spacerki!

dziewczyny niech Wam dzieciaczki szybciutko zdrowieją....

a ja mam doła z powodu brzuchola....nigdy nie lubiłam go odkrywac ale teraz to ja nie wiem w koszuli się opalac?? lato idzie..... rozstępy mam od żeber po samą:angry::wściekła/y: .... bliznę po cesarce :baffled:,która tez nie jest najpiękniejszą ozdobą....a do tego ta ilośc skóry i tłuszczu co prawda mam tylko(no optymnistycznie) 4 kilo do stanu przed ciążą.... ale ten brzuchhhh......:wściekła/y: jakieś skuteczne kremy???
nie pytam o skalpel:-p

ja też rozstępy wszędzie....teraz kupiłam krem zaji reduktor rozstępów, gwarantują 71%zanik, no ciekawa jestem....do tego moje zbędne kilogramy, ale w strój kąpielowy(jednoczęściowy)oczywiście zamierzam wskaiwać, bo zamierzam latem pozrzucać w wodzie parę kilo...;-)

Ja też jestem cała w rozstępach, ale się już przyzwyczaiłam do nich, smarowałam czym popadnie i za cholere nie chcą zejść.

Za to ponarzekać mogę na mdłości, ehh takie uroki pierwszego trymestru :dry: Z Julką mdłości zaczęły mi się dopiero po 3 miesiącu, a teraz jestem w 7tc i chyba od dwóch mdłości i wymioty mnie zabijają :wściekła/y:

A ja mam doła Wcześniej przez tydzień miałam stan przedokresowy a teraz już 6 dzień mam @ i jakoś końca nie widać Mąż jak widzi zapowiedzi wybuchu to zabiera Kubę i na dwór ucieka Zrobiłam mu w tamtym tygodniu awanturę o brudny kubek w zlewie :zawstydzona/y: A do tego nie mogę spać bo albo mi duszno albo niedobrze Hormony szaleją

Ostatnia edycja:
reklama
BlackWizard współczuje-mdłości były moja największa zmorą podczas ciąży...Wczoraj jak jechałam autem tez mnie złapały (mam chorobę lokomocyjną od czasu do czasu) i wszystko mi się przypomniało...Trzymaj się-życzę dużo siły:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry