reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Z Julką też miałam mdłości, ale rano. A teraz łapie mnie i rano i koło 22. I czuję się zupełnie inaczej niż w ciąży z Julką. Może będzie chłopczyk
Kluliczek
Babka z laską
@, a co to takiego? u mnie była 1 kwietnia, tak na prima aprilis się pojawiła, a teraz zarty sobie robi i nie ma jej. Czekam sobie do lipca i lecę do ginki co dalej. Znowu to samo...
BlackWizard
Black ja na pocztaku mialam mdlosci i wymioty rano( bo potem caly dzien ;-) ) i jest chlopak, wiec moze? :-)
To trzymajcie kciuki dziewczyny
Ale z drugiej strony fajnie by było gdyby była druga dziewczynka, Julka miałaby siostrę. Zawsze ja moim rodzicom marudziłam, że chcę siostre a nie 7,5 roku starszego brata
aniula244_24
A ja mam stres związany z powrotem do pracy , został mi urlop jeszcze ,ale to i tak mało . Boję się jak to będzie i już myślę , że maleństwo będzie bez mamy na 12 godzin brrrrrrrrr . Przeraża mnie perspektywa odstawiania od piersi , ale jakoś nie wyobrażam sobie ściągania mleka w szpitalu i przechowywania go przez 12h , no i ciężko znaleźć spokojny kąt i czas w pracy , żeby mleczko ściągnąć.
mi się spóźniała, ale dziś w nocy dostałam...dobrze, bo muszę we wrześniu na troszkę jednak wrócić do pracy...A mi się @ spóźnia
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
No i mam doła!:-(
reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Małpko - a co się dzieje, że takie smutki od samego rana ?
Podziel się: