reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Ja od wczoraj jestem pozytywnie "naładowana". Wydaje mi się, że to co sobie zaplanowałam w związku z pracą uda mi się zrealizować. Zobaczymy co jutro po wizycie w pracy. A może to tylko z nadmiaru słońca:confused::blink::-D

reklama
A ja sie pochorowałam...nie wiem czy to przeziębienie czy grypa...kicham na potęge, z nosa sie leje...gardło boli a temp jak narazie podwyższona...niby nic a jednak każda kosteczka aż mnie pali...2 lata zdrowa chodziłam...nawet nic przeciwbólowego nie brałam...a tu masz...:dry:

Za mną koszmarna nocka :no: syn zaraził małą katarem, dosłownie co kilkadziesiąt minut musiałam odciągać jej gruszką katar i psikać do noska co jakiś czas Euphorbium... Jeść nie chciała, bo nie mogła ssać z zapchanym noskiem, płakała... a ja "całą noc" spałam w takich kilkudziesięciominutowych ratach. Jestem wykończona :/

miałam miec wyrywaną 8 we wtorek, nie bedę miała, mam dzis. Wszystko poustawialismy, żeby było ok, w niedzielę mam komunie chrześniaka, a tu dzis rano obudziłam się z bólem zęba :-(. No i idę do chirurga, dobrze że był termin.

O rety to się zarazy przypałętały wstrętne -Adiva , Leika trzymajcie się mocno!!!Zdrówka dla maluchów!!!
Ja mam PMS:wściekła/y::angry::no::-:)dry:wszystko mnie wku.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adiva zdrówka życzę...mam nadzieję że szybciutko choróbsko Cię opuści!
Leika to noc faktycznie nie ciekawa...katar u dzieciaka to coś okropnego....męczy się biedacto ze hoho....oby ta noc była już lepsza!!

dziewczyny niech Wam dzieciaczki szybciutko zdrowieją....

a ja mam doła z powodu brzuchola....nigdy nie lubiłam go odkrywac ale teraz to ja nie wiem w koszuli się opalac?? lato idzie..... rozstępy mam od żeber po samą:angry::wściekła/y: .... bliznę po cesarce :baffled:,która tez nie jest najpiękniejszą ozdobą....a do tego ta ilośc skóry i tłuszczu co prawda mam tylko(no optymnistycznie) 4 kilo do stanu przed ciążą.... ale ten brzuchhhh......:wściekła/y: jakieś skuteczne kremy???
nie pytam o skalpel:-p

Adiva zdrówka!!!!!!

Leika współczuję nocki.

Kluliczku
współczuję bólu zęba

moni3ka mój brzuchol też jest okropny. O stroju 2-częściowym nawet nie marze, kupuje jednoczęściowy o ile dostanę dużą miskę ze względu na moje cyce.

Ja już zdrowa, antybiotyk super szybko zadziałał, jutro ostatnia dawka (dzisiaj byłam na kontroli) ale co się wymęczyłam to moje, przez branie antybiotyku dostałam biegunki i mdłości (czułam się jak w ciąży) Blania też luźniejsze kupki robiła.

reklama
dziewczyny niech Wam dzieciaczki szybciutko zdrowieją....

a ja mam doła z powodu brzuchola....nigdy nie lubiłam go odkrywac ale teraz to ja nie wiem w koszuli się opalac?? lato idzie..... rozstępy mam od żeber po samą:angry::wściekła/y: .... bliznę po cesarce :baffled:,która tez nie jest najpiękniejszą ozdobą....a do tego ta ilośc skóry i tłuszczu co prawda mam tylko(no optymnistycznie) 4 kilo do stanu przed ciążą.... ale ten brzuchhhh......:wściekła/y: jakieś skuteczne kremy???
nie pytam o skalpel:-p

Nawet nie myśl o stroju 2-częściowym jak opalisz rozstępy to w życiu nie znikną :no:

Do góry