reklama
A ja sie pochorowałam...nie wiem czy to przeziębienie czy grypa...kicham na potęge, z nosa sie leje...gardło boli a temp jak narazie podwyższona...niby nic a jednak każda kosteczka aż mnie pali...2 lata zdrowa chodziłam...nawet nic przeciwbólowego nie brałam...a tu masz...
Za mną koszmarna nocka syn zaraził małą katarem, dosłownie co kilkadziesiąt minut musiałam odciągać jej gruszką katar i psikać do noska co jakiś czas Euphorbium... Jeść nie chciała, bo nie mogła ssać z zapchanym noskiem, płakała... a ja "całą noc" spałam w takich kilkudziesięciominutowych ratach. Jestem wykończona :/
mamjakty
styczniówka 2009
Adiva - zdróweczka!!
Leika - współczuję nocki :--( trzymam kciuki, żeby ten katar szybko minął i nic innego się nie przypętało!
Leika - współczuję nocki :--( trzymam kciuki, żeby ten katar szybko minął i nic innego się nie przypętało!
Kluliczek
Babka z laską
miałam miec wyrywaną 8 we wtorek, nie bedę miała, mam dzis. Wszystko poustawialismy, żeby było ok, w niedzielę mam komunie chrześniaka, a tu dzis rano obudziłam się z bólem zęba :-(. No i idę do chirurga, dobrze że był termin.
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
O rety to się zarazy przypałętały wstrętne -Adiva , Leika trzymajcie się mocno!!!Zdrówka dla maluchów!!!
Ja mam PMS:-dry:wszystko mnie wku.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam PMS:-dry:wszystko mnie wku.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klaudia011
Fanka BB :)
Adiva zdrówka życzę...mam nadzieję że szybciutko choróbsko Cię opuści!
Leika to noc faktycznie nie ciekawa...katar u dzieciaka to coś okropnego....męczy się biedacto ze hoho....oby ta noc była już lepsza!!
Leika to noc faktycznie nie ciekawa...katar u dzieciaka to coś okropnego....męczy się biedacto ze hoho....oby ta noc była już lepsza!!
dziewczyny niech Wam dzieciaczki szybciutko zdrowieją....
a ja mam doła z powodu brzuchola....nigdy nie lubiłam go odkrywac ale teraz to ja nie wiem w koszuli się opalac?? lato idzie..... rozstępy mam od żeber po samą .... bliznę po cesarce ,która tez nie jest najpiękniejszą ozdobą....a do tego ta ilośc skóry i tłuszczu co prawda mam tylko(no optymnistycznie) 4 kilo do stanu przed ciążą.... ale ten brzuchhhh...... jakieś skuteczne kremy???
nie pytam o skalpel
a ja mam doła z powodu brzuchola....nigdy nie lubiłam go odkrywac ale teraz to ja nie wiem w koszuli się opalac?? lato idzie..... rozstępy mam od żeber po samą .... bliznę po cesarce ,która tez nie jest najpiękniejszą ozdobą....a do tego ta ilośc skóry i tłuszczu co prawda mam tylko(no optymnistycznie) 4 kilo do stanu przed ciążą.... ale ten brzuchhhh...... jakieś skuteczne kremy???
nie pytam o skalpel
daga23
Entuzjast(k)a
Adiva zdrówka!!!!!!
Leika współczuję nocki.
Kluliczku współczuję bólu zęba
moni3ka mój brzuchol też jest okropny. O stroju 2-częściowym nawet nie marze, kupuje jednoczęściowy o ile dostanę dużą miskę ze względu na moje cyce.
Ja już zdrowa, antybiotyk super szybko zadziałał, jutro ostatnia dawka (dzisiaj byłam na kontroli) ale co się wymęczyłam to moje, przez branie antybiotyku dostałam biegunki i mdłości (czułam się jak w ciąży) Blania też luźniejsze kupki robiła.
Leika współczuję nocki.
Kluliczku współczuję bólu zęba
moni3ka mój brzuchol też jest okropny. O stroju 2-częściowym nawet nie marze, kupuje jednoczęściowy o ile dostanę dużą miskę ze względu na moje cyce.
Ja już zdrowa, antybiotyk super szybko zadziałał, jutro ostatnia dawka (dzisiaj byłam na kontroli) ale co się wymęczyłam to moje, przez branie antybiotyku dostałam biegunki i mdłości (czułam się jak w ciąży) Blania też luźniejsze kupki robiła.
reklama
dziewczyny niech Wam dzieciaczki szybciutko zdrowieją....
nie pytam o skalpel
Nawet nie myśl o stroju 2-częściowym jak opalisz rozstępy to w życiu nie znikną
Podziel się: