reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Reni Ferek doskonale wiem o co Ci chodzi , najgorzej się przemóc , a dyskomfort może być bo gospodarka hormonalna też jest zaburzona zwłaszcza jak się karmi piersią . Poza tym mały szkodnik mączy rodziców , a jak się jest przemęczonym to nawet nie chce się myśleć o tych przyjemnościach. Strach ma wielkie oczy , ale ja też nie byłam zadowolona , teraz jest już lepiej.

reklama
Długo tu nie zaglądałam..przeprowadzka, a potem święta....
Ja mimo braku tabletek nastrój mam nieciekawy:-(To wspólne mieszkanie po 2 tyg. wychodzi mi bokiem, mąż mniej mi tu pomaga, a ja nawet afery nie mogę mu zrobić, bo jego mamusia za drzwiami, a ona ma podejście, ze kobieta ma sie poświęcać...:wściekła/y:chore, bo ona się poświęca a potem chodzi i marudzi, że jest taka zmęczona i ona się tak poświęca a inni jej nie doceniają.....

p.s.
AdiLea trzymaj się..

zaczęły mi wypadać włosy, dosłownie garściami..wszędzie ich pełno...czy któraś ma na to jakiś dobry specyfik?
w aptece zaproponowali mi za 199zł 7 ampułek i zwątpiłam...

Mi tez wypadaja pisalam juz kiedys ale na razie nic z tym nie robie. Tylko bardziej pilnuje tego zeby witaminy wziac. Jeszcze sporo wlosow mi zostalo ale nawet fryzjerka powiedziala ze w rece czuje ze mam duzo mniej...

Ja z włosami mam spokój oprócz niewypału jaki wyszedł po farbowaniu :szok::-D:-D:szok: za to paznokcie robią mi się takie jak przed ciążą, kruche łamliwe i łatwo robią się zadziory. Ciekawe czy to przez to że estrogen opadł czy z braku witamin??? A może to i to...

Ja z włosami mam spokój oprócz niewypału jaki wyszedł po farbowaniu :szok::-D:-D:szok: za to paznokcie robią mi się takie jak przed ciążą, kruche łamliwe i łatwo robią się zadziory. Ciekawe czy to przez to że estrogen opadł czy z braku witamin??? A może to i to...
ja mysle, ze to hormony bo oprocz tego, ze wypadaja mi wlosy to cera tez sie popsula... :(

Klaudia - moja koleżanka poleciła mi takie tabletki Lino complex Folicum - sama wypróbowała i ponoć są świetne - też karmiła piersią i brała feminatal no dodatkowo te witaminki na włosy :tak:
ja póki co nie potrzebuję, włosy mi nie wypadają - nawet przed ciążą bardziej mi wypadały - zwłaszcza po zimie, a teraz? pare włosów podczas mycia i czesania :szok:

Klaudia - moja koleżanka poleciła mi takie tabletki Lino complex Folicum - sama wypróbowała i ponoć są świetne - też karmiła piersią i brała feminatal no dodatkowo te witaminki na włosy :tak:
ja póki co nie potrzebuję, włosy mi nie wypadają - nawet przed ciążą bardziej mi wypadały - zwłaszcza po zimie, a teraz? pare włosów podczas mycia i czesania :szok:

pójdę o nie spytać bo boje się ze łysa będę...a poza tym Młody non stop ma moje włosy w rekach...:wściekła/y:
nic tylko pozazdrościć ze u Ciebie z włosami ok, i oby sie to nie zmieniło :tak:

reklama
dzieki za podpowiedz! chyba tez bede musiala sie dopytac i sprobowac...

Do góry