reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

:-(mnie kryzys dopada z innej przyczyny.
22 czerwca wracam do pracy i teściowa bedzie pilnować małej. mam cholernego stresa. ona na razie jest na cycku, butelkę gryzie, a jedzionka bedzę wprowadzac po 20 maja :-(
nawet w nocuy mi się to śni...........

A tak wogóle wczoraj dzwoni listonosz, otwieram drzwi (ubrana była w dzinsy i t-shirt) a on do mnie: jest ktoś dorosły bo mam polecone - jak na 31 lat to niezle.
odpowiedział: ja jestem dorosła -co zabrzmiało jak bym skończyła 18 lat

reklama
Kuleczka, no to gratuluje młodego wyglądu!!!:-)
U mnie też rozsypka ale bardziej fizyczna niz psychiczna. Kręgosłup mi siadł kompletnie. Zaczełam właśnie rehabilitacje :zawstydzona/y:

niewyspane kochane bedziemy jescze przez wiele lat..;-)teraz cycek i płacz a potem oczekiwanie na powrót z imprezy....;-)

mnie tez włosy od jakis 2 tyg wypadaja a i mam problem ze wstawaniem i siadaniem bo mnie tak 4 litery bola.. nie wiem czy to kosc ogonowa czy hemoroidy...

a ja dostałam w końcu okres pierwszy raz po ciąży :-( leje się ze mnie jak z kranu:baffled: a włosy wyciągam garściami :-( dół mie ogarnia - niedługo wracam do pracy i musze opiekunkę znaleźć ale same młode siksy są chętne, aż stach zostawić dzidzię pod opieką takiej....

a ja myslalam ze tylko ja mam doła, hustawke nastrojową i czuje sie jakbym nie radziłą sobie sama ze sobą...jaki miło ze nie jestem sama taka zakręcona:-)

Ja ogólnie mam dobry nastroj...tabletki YAZ nie mają aż takiego wpływu na moje samopoczucie....ale nie dość że mnie przewiało i mam chory pęcherz to jeszcze wiszą nad nami niedzielne chrzciny...ja od wtorku sprzątam...a rodzinka męża postanowiła przyjechać o 2 w nocy do nas....no jasna cholera mnie zaraz trafi....ja mam 25 lat i więcej rozumu i rozsądku niż te stare konie....a to 400 km jest a teść już nie jest pierwszej młodości....qrde :dry:

a JA tak już chciałam okresu,żeby zacząć brać tabletki (cilest) i wczoraj się pojawił-JUŻ GO NIE CHCE!Nurofen to pochłaniałam wczoraj jak lekomanka...w nocy ze 4 razy zmieniałam podpaskę...Ciekawe jak dzisiaj:-(
Mam pytanko od kiedy można znowu używać tamponów???bo podpaski nie są dla mnie stworzone...

hahah no w sumie racja:-p Myślałam,że pierwszy okres powinien jakoś swobodnie "wypływać" Podpasek używałam w ciągu tylko raz-jak dostałam pierwszy w życiu okres,od następnego używałam juz tamponów:tak:dzięki Reni_Ferek za info:laugh2:

reklama
Princess ja zakładałam że pierwszy okres przezyje bez tamponów (normalnie zawsze uzywam tamponów calutki okres) ale jak sie ze mnie zaczęło lać jak z przysłowiowego wiadra i nie mogłam nic zrobic bo ciagle musiałam podpaski zmieniać (a jak sie jest samemu z marudnym dzieckiem w domu to średnio ma sie mozliwośc co pół godziny latać do łazienki) to olałam to moje postanowienie i sięgnęłam po tampony...na początku i tak musiałam zmieniać dużo częsciej niz przy okresie ale przynajmniej nie lało mi sie po nogach!

Do góry