reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Adilea popieram dziewczyny,porozmawiaj z nim i jesli ma odejsc to lepiej teraz bo potem to naprawde sie odbije na dziecku....wspolczuje bardzo

reklama
Ja tylko napisze jedno SPAAAAĆ :-(

Moje dziecię sypia cudnie a ja ciągle nie wyspana chodze...ile bym nie spała wstawanie o 6-7 rano zawsze będzie ciężkie...teraz cwaniak śpi od 2 godzin a ja spać już nie moge bo mam co robić w domu....buuuuuuuuuuuuu....:-(

AdiLea współczuję :-( Ja co prawda też należę do młodych mamuś, zresztą wiesz, a tata Julki ma 23 lata, ale on na szczeście się w swojej roli super sprawdza. Też popieram dziewczyny, lepiej teraz się rozstać, póki Hania nie jest tego wszystkiego świadoma.

AdiLea ja czasami zerkam na inny watek na którym piszesz i jak przeczytałam o tatusiu malutkiej to sobie o nim odpowiednio pomyslałam. Ja bym sobie dała spokój z tym panem (hahahaha, chłopczykiem chyba...). Wiesz, jest taka prawda, że ojcem zostac jest bardzo łatwo, ale byc tatą to dopiero wyzwanie.

A co do pełniej rodziny, to co to za rodzina bedzie, gdzie Hania nauczy się, że koebiety się nie szanuje i kjest sie z nią tylko z obowiązku? Czasem ta "pełna" rodzina jest całkowicie pusta i to jest olbrzymia tragedia.

Bardzo dziękuje za wsparcie ,jestem już po zabiegu ,co się okazało miałam zastawione resztki łożyska i cu że żyje bo w szpitalu zrobiłam sensacje ,że prawie 3 miesiące chodziłam, z łożyskiem .Cieszę się że mam juz to wszystko za sobą .napisze odpowiedni list do nfd .
Bardzo dziękuje za podniesienie mnie na duchu .pozdrawiam

[/A ja z jednej strony chciałabym zeby Hanka miala prawdziwa rodzine, taka pelna ciepła i miłosci.QUOTE]

Właśnie o tym pisałam na wątku zamkniętym. AdiLea taka rodzina nie przetrwa, sama to przeszłam na własnej skórze - jestem z takiego zwiąku (mama miała 21 lat jak mnie urodziła i wyszła za mąż tylko dlatego abym miała ojca - do tej pory mam jej to za złe - ona się meczyła, ja się męczyłam i cała rodzina wokół)

Pozdrowienia . Ja siedzę przed kompem , bo z maluszkiem spędzam Święta w domku , mamy katar , Zosia kaszle ,a mama się zamartwia . Mam nadzieję , że jej szybko przejdzie i że nie zejdzie niżej ten stan zapalny . Mała mniej je , bo ciężko jej pić z zapchanym noskiem , same wiecie jak to wygląda. Mamy w planach chrzest w następną niedzielę , mam nadzieję , że nie będę musiała go przełożyć. Mam doła , wszystko mnie wnerwia.

Ja dzisiaj ciskam błyskawicami....Mam takiego wku....że masakra...Albo komuś dzis w pysk dam albo coś w domu rozwale bo mnie nosi....Kazałam sobie nawet małego zabrać bo trace cierpliwość nawet do niego...nigdy wiecej tych cholernych tabletek...

mam do sprzedania tabletki Azalia.....jedno opakowanie....u nas kosztują 35 zł ja moge je sprzedać za 20 zł...są jakieś chętne???Bo po co ma mi to w domu leżeć....Jakby co to dajcie znać na pw...

Ide sie powiesić....:dry:

reklama
Do góry