reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

a.jas25 - ja również uważam , że powinnaś iść do innego lekarza , takiego do którego ktoś kto miał problemy ma zaufanie , albo poleconego przez kilka osób.
Jeśli coś jest nie tak z wyczyszczeniem macicy to poważna sprawa nie można tego bagatelizować warto wydać pieniądze na prywatne wizyty . Ja plamiłam przez 5 tygodni , ale końcówka to już było tylko plamienie. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, daj znać jak się skonsultujesz z innym lekarzem co Ci powiedział.

reklama
Witam ,dziiś mam usg jamy brzusznej a jutro wizyte u ginekologa mam tylko cichą nadzieje ,że pani doktor ,okaże sie dobrym spacjalistą ,i już mnie zdiagnozuje i nie bede musiała więcej chodzić do żadnego lekarza

dziewczyny a ja mam inne pytanie czy jak się ma jajeczkowanie a nie ma się @ i karmi się piersią ta oznaki jajeczkowania są takie same jak przy normalnym funkcjonowaniu organizmu tzn zmiana konsystencji sluzu, podwyższona temp itp ?? :confused::confused:

jeżeli jest owulacja to objawy powinny być takie same, z tego co mówiły mi inne mamy stosujące NPR w czasie karmienia najbardziej obiektywne jest badanie szyjki macicy...ja nie karmię, ale u mnie znów wszystko na opak..

A tak z innej beczki 1 kwietnia przeprowadzamy się do teściów do mniejszej miejscowości, niestety Jacuś nie dostał się do żłobka, w związku z czym i tak we wrześniu byśmy musieli się tam przeprowadzić, bo nie miałby się kto w tu Jackiem zająć:-:)-:)-:)-(przeprowadzamy się teraz żeby odłożyć pieniązki na remont 2 łazienki i prowizoryczną kuchnię, żeby jakiś czas tam przetrwać. Mamy nadzieję, że jak najszybciej uzyskamy wiarygodność kredytalną, a co za tym idzie, wybudujemy mały,śliczny domek, a w ostateczności kupimy mieszkanie.Doła mam niesamowitego, nie wiem, jak wytrzymam to wspólne mieszkanie, nasza niezależnoość była fenomenalna!!!!

Witam wszystkie przyszłe Mamy:)
Jestem w 38 tygodniu ciąży, jest to moja pierwsza ciąża.
Jako tako problemów typu ból brzucha, mdłości, to nie miałam, z zębami też nie aż do teraz...:) Od jakiś 3tyg. odwiedzam dentystę co tydzień:)

asia głowa do góry, dasz radę.
ta sytuacja nie bedzie trwać wiecznie, a mieszkanie z teściami potraktuj jako nowe wyzwanie.

Marta88, proponuję poszukać wątku poświęconego przyszłym mamą tj. kwietniówek 2009, a pzry okazji życzymy szczęśliwego rozwiazania :tak:

jesem juz po wizycie ,u gin,nie wygląda to dobrze ,ale jestem dobrej myśli i wierzę ,że wszystko będzie dobrze.Musze zrobić biopsje ,bo w macicy zalega coś ćzego nie powinno tam byc

No to nienajlepiej, bede mocno trzymac kciuki za Ciebie.
A ja siedzialam sobie przed tv, moi spali, pilnowalam czasu zeby zdazyc do gin i nagle brzuch mnie rozbolal. Pomyslalam ze cos znow szwankuje. Po 15 min obudzilam T. i poszlam do wc. No i nie szwankuje, @ przyszla. Znow odwolalam wizyte...

u mnie zawroty głowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już nie mogę - co się dzieje ? Może to ta pogoda albo zmęczenie - musze odsapnąć.
Jadę dziś do teściów na 2 tyg aż mną trzęsie :no::no::no: nie wiem jak ja to wytrzymam :baffled::baffled::baffled:

a.jaś - trzymam kciukasy za Ciebie - bądź dzielna kobieto !!! i spokojnie - bez nerwów - będzie dobrze!!! wszystkie tu jesteśmy z tobą :tak::tak::tak:

u mnie zawroty głowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już nie mogę - co się dzieje ? Może to ta pogoda albo zmęczenie - musze odsapnąć.
Jadę dziś do teściów na 2 tyg aż mną trzęsie :no::no::no: nie wiem jak ja to wytrzymam :baffled::baffled::baffled:
Anik dasz rade!!! Przenies część obowiazków na teściową a sama odpocznij!!:tak:
a.jaś - trzymam kciukasy za Ciebie - bądź dzielna kobieto !!! i spokojnie - bez nerwów - będzie dobrze!!! wszystkie tu jesteśmy z tobą :tak::tak::tak:
Ja również trzymam kciuki!!!!Nie łam się!!

reklama
a.jaś kciukory zaciśnietę....trzym sie dzielnie :tak:

A ze mnie dalej leci cholera jasna....:angry: Jakim cudem to ja nie wiem...6 dni sie już męcze a tu sie jakoś nie zapowiada żeby miało sie skonczyć....
Też takie dziwne pierwsze okresy po ciąży miałyście ?

Do góry