reklama
klaudia011
Fanka BB :)
Dziewczyny a przy tych tabletkach można dostać w trakcie zażywania okres? hmm myślałam że to plamienie ale dzisiaj już zmieniłam zdanie..?!
klaudia011
Fanka BB :)
ja bym chetnie dostala tego okresu to bym sie przerzucila na yasminelle ale jak na razie nie mam okresu i pewnie zeby go dostac bede musiala odstawic tabletki (Azalia) i znow zaczna sie prezerwatywy buuu
ja mam przy Azalia okres...kurna już 2 raz....mam nadzieje że to sie unormuje...zreszta zadzwonie jutro chyba do gin spytac czy wszytko jets ok..
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Czy te tabletki (Cerazette lub Azalia) chronią również wtedy kiedy sie juz nie karmi?
tabletki antykoncepcyjnie chronią nie zależnie od tego czy się karmi, czy też nie - pod warunkiem, że się ja łyka codziennie ;-)
reklama
EmilkaT
styczeń 2009...
aga a nie wiesz przypadkiem jak ja mam przejsc na normalne tabletki skoro juz nie karmie piersią? bo caly czas tej azalii brac nie moge (chyba?) bo je sie bierze 28 dni non stop więc teoretycznie moglabym nie miec wogole zadnego krwawienia...
gdzies przeczytalam ze generalnie jak sie bierze tabletki zwyczajne przy ktorych sie robi przerwe 7dniowa to nie ma sie okresu tylko wymuszone krwawienie a przy tabletkach ktore sie bierze bez przerwy moze sie pojawic normalnie fizjologiczny okres i plamienie i generalnie w roznych okresach brania tabletki wiec zadnej reguly nie ma...
i sie pogubilam i nie wiem co robic co lepsze? ja przestalam karmic piersia, napewno do karmienia piersia nie wrpce, łykam azalie i jak na razie nie mam zadnego plamienia/krwawienia/okresu wiec nie mam pojecia jak i czy wogole przerzucic sie na zwyczajne tabletki
gdzies przeczytalam ze generalnie jak sie bierze tabletki zwyczajne przy ktorych sie robi przerwe 7dniowa to nie ma sie okresu tylko wymuszone krwawienie a przy tabletkach ktore sie bierze bez przerwy moze sie pojawic normalnie fizjologiczny okres i plamienie i generalnie w roznych okresach brania tabletki wiec zadnej reguly nie ma...
i sie pogubilam i nie wiem co robic co lepsze? ja przestalam karmic piersia, napewno do karmienia piersia nie wrpce, łykam azalie i jak na razie nie mam zadnego plamienia/krwawienia/okresu wiec nie mam pojecia jak i czy wogole przerzucic sie na zwyczajne tabletki
Podziel się: