reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to teraz mam doła:p Chudzinki jedne. Mi od początku ciąży wskoczyło już 10 kg!!!!! na plusie:/ A do lipca jeszcze kawał czasu. Toczyć się będę!:crazy:Przed ciążą 69 , w środę na wizycie 79:no:. masakra

reklama
no to i ja się pochwale, w sumie od początku ciąży nie mierzyłam, ale kiedyś tam sprawdzałam obwód, to miałam 68cm (+23cm), teraz jest już 91cm :)
piersi 94cm <3 jestem wniebowzięta :-D

waga sprzed ciąży 55 kg (+5 kg) no więc mamy 60 :tak:, a więc słodki ciężar faktycznie tam jest i rośnie :-D

No to teraz mam doła:p Chudzinki jedne. Mi od początku ciąży wskoczyło już 10 kg!!!!! na plusie:/ A do lipca jeszcze kawał czasu. Toczyć się będę!:crazy:Przed ciążą 69 , w środę na wizycie 79:no:. masakra

Kochana nie martw sie:) ja juz wygladam jak orka:) jak widze ze dziewczyny przytyly 5 kilo i waza juz 60!!kg to mnie szlag trafia:( jakie one musialy byc szczuple, tylko pozazdroscic:)
ale ja sie pocieszam tym ze mieszkamy na 4 pietrze a z 2 dzieci nie bedzie latwo tym bardziej ze caly czas bede sama bo T pracuje jako kierowca miedzynarodowy:(

ej, ciąża to czas, kiedy trochę ciała nie powinno nikomu przeszkadzać, a już tym bardziej wpędzać w jakiekolwiek kompleksy! Dziewczyny, przecież potem będzie kupa czasu na zrzucenie tego nadmiaru "szczęścia", a póki co najważniejsze, byście się dobrze czuły!! ;-) i to ile kto przytył, to tak naprawdę indywidualna sprawa, bo i słyszałam o osobach, które przytyły 30kg w ciąży, a po pół roku, wróciły do mniejszego rozmiaru, niż ten, z którym zaczynały :tak:

I mnie się udało troszkę zniwelować mój minus, brakuje już niecałych 2 kg :-)

miarki w domu nie mam :p ale waga przed ciążą 63 kg , a teraz czasami 62 czasami 63,5 ;) więc nie ma dramatu :) ciesze się że mam taki zapas do przytycia :D
ale te co przytyły , w ogole nie ma się co przejmować :) tak przeważnie się w ciąży dzieje że się tyje , i nie można mieć kompleksów :) pięknie wyglądamy w ciąży bo to piękny okres w życiu i trzeba się cieszyć z każdego kg bo to nie ważne , ważne że wszystko z dzidziulkami jest ok ! ;)

Patra, Pupi cudne brzucholki!!!

piersi 94cm <3 jestem wniebowzięta :-D

Majuffka a moj R jaki happy z powiekszenia moich piersi (niegdys "minus" A:-D, obecnie nie mam pojecia:baffled:)!!!

Moja wyjsciowa waga to 59 kg, obecnie waze 63,8kg, z czego ostatnie 1,8kg w ciagu ostatnich dwoch tygodni. Obwod z 68 cm zwiekszyl sie do 91 cm. Brzusio ladnie wystaje do przodu.

Aj, dziewczyny nie przejmujcie sie tymi kaloriami - kochanego cialka nigdy za wiele. A tak na serio, wazne zeby dzidzia sie zdrowo rozwijala, a o swoje ksztalty zadbamy po porodzie!

Ostatnia edycja:
dziewczyny każda z nas coś przytyje ale zrzucimy to, jak sie wymierzę to wam podam swoje wymiary a na razie 23 tc i moje spodnie ciążowe te co zamawiałam;-) 100_5657.jpg100_5665.jpg

reklama
Piersi urosły mi 8 cm:eek: dobiłam setki... w brzuchu prawie +20cm... a waga 65 czyli 4,5kg na+a wg suwaczka kończymy 23 tydzień we wtorek... oooostroo:baffled::eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry