reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie 98 w pasie (+34 od początku ciąży) i 64kg (+7). Waga w tym tygodniu skoczyła o 2 kg, jak w żadnym tygodniu. Od poniedziałku zauważyła, że znacznie powiększył mi się brzuch, chociaż niektórzy nadal nic nie widzą :-)

reklama
A mój Emilianek ma takie lokum: chociaż brzuchol mi już tak bardzo wystaje to tylko :-) 90cm (+28 cm) i 53,5 kg wagi (+4,5)

Channah - u mnie tez waga skoczyła nagle o prawie 2 kg w ostatnich dwóch tyg a wcześniej to tak powoli po jakieś 300-400 gram

Eve - no właśnie mi się dlatego wydaje że ja mam stosunkowo duży ten brzuchol w porównaniu do wagi ciała. Już nie potrafię stać zupełnie wyprostowana tylko się tak do tyłu dosyć mocno wyginam żeby równowagę otrzymać :-p:-D

Ja mam obwód brzucha 111 cm, a o wadze wolę nie wspominać :baffled:
Choc w ciąży przytyłam jakieś 2,600 kg. Z tego 2 kg w ostatnich 4 tygodniach.

Ja wlasnie zjadlam 2 kanapki i jestem w trakcie jajecznicy z boczkiem i cebulka i postanowilam sie zmierzyc, jak wszystkie to wszystkie:)

w pasie w najszerszym miejscu 95cm...
waga od poczatku 1,2 ale przed ciaza bylo juz 73kg
ale za to biust urusł:-):-D:-D o niecale 10cm:) i mam 99cm:) to mnie cieszy naj najbardziej:):-D:-D:-D:-D
pozdrawiam kochane

oho babuszki super brzuszki:):)
a wymiary mamy jak modelki:):) hihi
ja też się wymierzyłam:):) i... w najszerszym obwodzie brzucha mam 87cm, w cycuchach 92:szok:, no i waga od początku ciąży to juz + 5 kg:)heh jeszcze 1 kg i będę ważyła równą 60 -tkę:) a rośnie w tempie rekordowym i tak jak pisałyście w ostatnim tygodniu raptem podskoczyła:):)

reklama
Mela 60kg? to ty jak patyczak jestes? Boziu a ja 73 przed ciaza:) az sie boje co to bedzie:( chyba jakas super super dietka:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry