reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to teraz mam doła:p Chudzinki jedne. Mi od początku ciąży wskoczyło już 10 kg!!!!! na plusie:/ A do lipca jeszcze kawał czasu. Toczyć się będę!:crazy:Przed ciążą 69 , w środę na wizycie 79:no:. masakra

reklama
no to i ja się pochwale, w sumie od początku ciąży nie mierzyłam, ale kiedyś tam sprawdzałam obwód, to miałam 68cm (+23cm), teraz jest już 91cm :)
piersi 94cm <3 jestem wniebowzięta :-D

waga sprzed ciąży 55 kg (+5 kg) no więc mamy 60 :tak:, a więc słodki ciężar faktycznie tam jest i rośnie :-D

No to teraz mam doła:p Chudzinki jedne. Mi od początku ciąży wskoczyło już 10 kg!!!!! na plusie:/ A do lipca jeszcze kawał czasu. Toczyć się będę!:crazy:Przed ciążą 69 , w środę na wizycie 79:no:. masakra

Kochana nie martw sie:) ja juz wygladam jak orka:) jak widze ze dziewczyny przytyly 5 kilo i waza juz 60!!kg to mnie szlag trafia:( jakie one musialy byc szczuple, tylko pozazdroscic:)
ale ja sie pocieszam tym ze mieszkamy na 4 pietrze a z 2 dzieci nie bedzie latwo tym bardziej ze caly czas bede sama bo T pracuje jako kierowca miedzynarodowy:(

ej, ciąża to czas, kiedy trochę ciała nie powinno nikomu przeszkadzać, a już tym bardziej wpędzać w jakiekolwiek kompleksy! Dziewczyny, przecież potem będzie kupa czasu na zrzucenie tego nadmiaru "szczęścia", a póki co najważniejsze, byście się dobrze czuły!! ;-) i to ile kto przytył, to tak naprawdę indywidualna sprawa, bo i słyszałam o osobach, które przytyły 30kg w ciąży, a po pół roku, wróciły do mniejszego rozmiaru, niż ten, z którym zaczynały :tak:

I mnie się udało troszkę zniwelować mój minus, brakuje już niecałych 2 kg :-)

miarki w domu nie mam :p ale waga przed ciążą 63 kg , a teraz czasami 62 czasami 63,5 ;) więc nie ma dramatu :) ciesze się że mam taki zapas do przytycia :D
ale te co przytyły , w ogole nie ma się co przejmować :) tak przeważnie się w ciąży dzieje że się tyje , i nie można mieć kompleksów :) pięknie wyglądamy w ciąży bo to piękny okres w życiu i trzeba się cieszyć z każdego kg bo to nie ważne , ważne że wszystko z dzidziulkami jest ok ! ;)

Patra, Pupi cudne brzucholki!!!

piersi 94cm <3 jestem wniebowzięta :-D

Majuffka a moj R jaki happy z powiekszenia moich piersi (niegdys "minus" A:-D, obecnie nie mam pojecia:baffled:)!!!

Moja wyjsciowa waga to 59 kg, obecnie waze 63,8kg, z czego ostatnie 1,8kg w ciagu ostatnich dwoch tygodni. Obwod z 68 cm zwiekszyl sie do 91 cm. Brzusio ladnie wystaje do przodu.

Aj, dziewczyny nie przejmujcie sie tymi kaloriami - kochanego cialka nigdy za wiele. A tak na serio, wazne zeby dzidzia sie zdrowo rozwijala, a o swoje ksztalty zadbamy po porodzie!

Ostatnia edycja:
dziewczyny każda z nas coś przytyje ale zrzucimy to, jak sie wymierzę to wam podam swoje wymiary a na razie 23 tc i moje spodnie ciążowe te co zamawiałam;-) 100_5657.jpg100_5665.jpg

reklama
Piersi urosły mi 8 cm:eek: dobiłam setki... w brzuchu prawie +20cm... a waga 65 czyli 4,5kg na+a wg suwaczka kończymy 23 tydzień we wtorek... oooostroo:baffled::eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry