reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To jak wszystkie to i ja się dołączam. W brzuchu w najszerszym miejscu 86cm a w biuscie 94:szok: waga 4kg na plusie czyli 59 kg. Ja to się wagą powoli załamuje bo moja waga była zawsze w granicach 48-50kg już przed ciążę przytyłam do 55kg, a teraz dodatkowe 4kg (w trakcie ciąży) nie chce wiedzieć co będzie w lipcu ;-)

reklama
ja sprawdziłam obwód piersi to mam 108 i brzucha 120 ale nie wiem czy dobrze zmierzyłam bo to było na szybko,
ale też się zważyłam i mam +14 od początku ciąży... przecież to jest nie możliwe.,.. przecież to nie możliwe że ja co 4 tyg przybieram 5 kg no bo kiedy gdzie i jak ???? chyba na prawdę przestanę jeść bo zaczyna mnie to przerażać,,,,

No to też ja :) W Pasie 81 cm na plus od Stycznia 6,5 cm( bo wtedy mierzyłam) w najszerszym miejscu brzusia 92 cm a w Styczniu 87:) Waga na plu 4 kg . Mam na czczo 60, miałam 56 :)

oby to się sprawdziło w moim przypadku, bo wcześniej żadne diety cód itp nic nie dawały.

bo tu nie trzeba diety cud tylko mż i więcej ruchu. ja strasznie szybko tyję ale i szybko chudnę, 4 lata temu 19kg w 4 miesiące i trzymałam wagę ale potem popuściłam pasa... a teraz w ciąży normalnie jem a tyję duuuużo. Ale po porodzie będzie taki wycisk, że w sumie nie mogę się doczekać ;)

nadalka nie martw się. w ciąży same hormony mogą namieszać w wadze!!! Potem założymy temat nasze znikające kg:-)
u mnie od początku ciąży 4,5gk na plusie. Nie mierzyłam się a A. siedzi obok i pewnie będzie się śmiał więc zmierzę się jutro ale na pewno jest więcej bo nie mieszę się w żaden stanik. Jutro właśnie idę na stanikowe zakupy:-D:-D

i ja chyba zaczęłam mieć ++ kg. a do tej pory przez to rzyganko byłam w sam razik :) b. dobrze wyglądałam! kurczę, muszę tez przystopować ze słodyczami!!!

Poprosiłam A. i Zorbił mi parę zdjęci. wydawało mi się że brzuch jest większy, a na zdjęciu wydaje się malutki:-):-) No ale same ocenicie DSC_0879.jpg

Agulka to ty chudzinka, ja muszę powiedziec ze płakałam że nic nie widac a od tyg mi tak brzuch wywaliło że aż sama nie wierzyłam wczoraj w to co widzę w lustrze.

reklama
agulka bo zdjęcia nas cieżaróweczki to chyba odchudzają zamiast pogrubiać, a brzuszek milutki:):)
justyna - tak , tak przychodzi taki dzień i raptem z niczego robi się duuuuże coś:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry