reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agulka śliczny brzusio.
dziewczyny u mnie waga sprzed ciąży to 65 kg. - ostatnio na wizycie 77,100!!!!!!!!
brzusio w obwodzie 109 cm.
biust masakra lepiej nie pisać (przed ciążą miałam 98 w biuście)
tak że nie jest z WAMI aż tak źle!!!!

reklama
to ja też się pochwalę...
04032012.jpg

justa jedyne pocieszające jest to że mój R uważa że wyglądam teraz lepiej niż przed ciążą (duża pupa i piersi) no ale jak ja chce coś ubrać bo jedziemy gdziekolwiek i okazuje się że to za ciasne to za krótkie to mi łzy napływają do oczu :) no ale po chwili mija mi smutek zakładam znów tą samą sukienkę (teraz już prawie tunikę) , głaszcze po brzuciu maleństwo i mówię rośnij sobie malutka :)

kurdę, ja się nie pomierzyłam przed ciążą...
fotę mam nową na komórze, ale nie moge wstawic przez zrypanego kompa...;/

ja jak staje bokiem przed lustrem i mówię "matko, ale jestem wielka, jaki mam duży brzuch" mój K podchodzi i mówi " a co? sądziłaś, że w ciąży będzie malał?" a potem obcałowuje mi brzuch i mówi "cześć Syneczku te buzi dawałem Ci ja Twój tatuś" i mi przechodzi złość:laugh2:

Kaliope, mój też buziaków sto daje i mówi " Cześć Mała , to ja... Twój tata , niedługo się zobaczymy u lekarza " :D haha....i leży i słucha uchem ;D

kurdę, ja się nie pomierzyłam przed ciążą...
fotę mam nową na komórze, ale nie moge wstawic przez zrypanego kompa...;/

podeślij jak masz ochotę i ja wstawię :tak:

tak was czytam i czytam to sory ale nóż mi się w kieszeni otwiera Wy chudzinki narzekacie na swoje obwody to ja przy Was to jakiś mamut jestem :-D
o swojej wadze nic nie powiem bo brak słów a obwody no to jestem proporcjonalna jak nic :-D:-D 110 biust 117 brzuch 110 biodra NORMALNIE MODELKA PIERWSZA KLASA ZE MNIE :-D:-D:-D

reklama
Ja w czerwcu ważyłam 62 kg, potem przed ciążą mi się przytyło i wahała się między 69, a 70. Trzymałam przez pierwsze 16 tygodni a ostatnio u lekarza wyszło 73. Wczoraj rano na moje wadze 72,7 więc przybyło mi około 3 kg. Brzucha mam mega dużego bo mi cały tłuszczyk zbierał się zawsze na brzuchu. Dziś zmierzony obwód - 109 cm w najszerszym miejscu :szok:
I zdjęcie z przed chwili :-). Oprócz brzucha d... mi też coś urosła a o biuście to już nie wspomnę. zawsze był duży a teraz to jakaś masakiera :szok:

DSC01331.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry