reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agulka śliczny brzusio.
dziewczyny u mnie waga sprzed ciąży to 65 kg. - ostatnio na wizycie 77,100!!!!!!!!
brzusio w obwodzie 109 cm.
biust masakra lepiej nie pisać (przed ciążą miałam 98 w biuście)
tak że nie jest z WAMI aż tak źle!!!!

reklama
to ja też się pochwalę...
04032012.jpg

justa jedyne pocieszające jest to że mój R uważa że wyglądam teraz lepiej niż przed ciążą (duża pupa i piersi) no ale jak ja chce coś ubrać bo jedziemy gdziekolwiek i okazuje się że to za ciasne to za krótkie to mi łzy napływają do oczu :) no ale po chwili mija mi smutek zakładam znów tą samą sukienkę (teraz już prawie tunikę) , głaszcze po brzuciu maleństwo i mówię rośnij sobie malutka :)

kurdę, ja się nie pomierzyłam przed ciążą...
fotę mam nową na komórze, ale nie moge wstawic przez zrypanego kompa...;/

ja jak staje bokiem przed lustrem i mówię "matko, ale jestem wielka, jaki mam duży brzuch" mój K podchodzi i mówi " a co? sądziłaś, że w ciąży będzie malał?" a potem obcałowuje mi brzuch i mówi "cześć Syneczku te buzi dawałem Ci ja Twój tatuś" i mi przechodzi złość:laugh2:

Kaliope, mój też buziaków sto daje i mówi " Cześć Mała , to ja... Twój tata , niedługo się zobaczymy u lekarza " :D haha....i leży i słucha uchem ;D

kurdę, ja się nie pomierzyłam przed ciążą...
fotę mam nową na komórze, ale nie moge wstawic przez zrypanego kompa...;/

podeślij jak masz ochotę i ja wstawię :tak:

tak was czytam i czytam to sory ale nóż mi się w kieszeni otwiera Wy chudzinki narzekacie na swoje obwody to ja przy Was to jakiś mamut jestem :-D
o swojej wadze nic nie powiem bo brak słów a obwody no to jestem proporcjonalna jak nic :-D:-D 110 biust 117 brzuch 110 biodra NORMALNIE MODELKA PIERWSZA KLASA ZE MNIE :-D:-D:-D

reklama
Ja w czerwcu ważyłam 62 kg, potem przed ciążą mi się przytyło i wahała się między 69, a 70. Trzymałam przez pierwsze 16 tygodni a ostatnio u lekarza wyszło 73. Wczoraj rano na moje wadze 72,7 więc przybyło mi około 3 kg. Brzucha mam mega dużego bo mi cały tłuszczyk zbierał się zawsze na brzuchu. Dziś zmierzony obwód - 109 cm w najszerszym miejscu :szok:
I zdjęcie z przed chwili :-). Oprócz brzucha d... mi też coś urosła a o biuście to już nie wspomnę. zawsze był duży a teraz to jakaś masakiera :szok:

DSC01331.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry