reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiem, wiem jestem osoba która uwielbia truskawki, ale już wpadłam na świetny plan:D i żeby mnie nie ominęła ta przyjemność, zamrożę, zrobię dżemy, kompoty i inne pyszności:D tak czy siak jakieś owoce i warzywa można jeść:p a i pogoda idealna do pozbywania się wałeczków;D

reklama
haha ja też już 3+ na wadze, mimo, że w pierwszych 3 miesiącach schudłam :-D ale to chyba wina tego, że Antek jest dość spory, bo waży prawie 300gr :tak:
no i tak jak agucha1986 pisze, przy karmienu mega dużo się zrzuca, więc myślę, że żadna z nas nie ma się co martwić :tak:

Mój brzunio to chyba stanął w miejscu. Dodam zdjęcia na zamkniętym wątku :) Chociaż to zdjęcie z rańca tak spontanicznie to nie zdążył urosnąć bo pod wieczór go wywala haha :)

ja od początku ważenia przytyłam 6 kg:/ dzisiaj jak mnie zważy pewnie będzie więcej :/ no ALE co zrobić ? :crazy:

Pamiętam jak się Ninka rodziła na początku lipca, to już było po truskawkach :-D Także ja korzystałam w końcówce ciąży do woli :-D

ja tez tak mysle ze zdaze sie najesc truskawek i innzch owocw zanim urodze:-)w koncu termin na 19lipca!!

no i w tym momencie pierwszy raz żałuję, że ja już 4 lipca mam termin:(( coś czuje, że żeby się nacieszyć za nim urodzę, moja dieta będzie mocno owocowa:-D

wiecie z tym że po porodzie jak się karmi i że nic nie można to trochę przesadzone, można ale wszystko z głową, np co do truskawek, ja jadłam jak się Zuzia urodziła i karmiłam piersią, ale zjadłam w pierwszy dzień z 5 i obserwowałam ją, nic jej nie było, brak kolek i wysypek, więc kolejnego dnia zjadłam 10 i znów obserwacja itd, itp ważne by nowe pokarmy wprowadzać stopniowo, po jednym w małej ilości i obserwować dziecko by wiedzieć co w razie ,,w,, wyeliminować

reklama
nadii - masz rację :tak:

Ja to napewno zdąrzę się najeść do syta, dopiero pod koniec lipca mam termin:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry