reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
anja przytyjesz tyle, ile będzie potrzebne. na to nie za bardzo mamy wpływ. Ale przyjmuje się, że dla naszego przedziału powinno to być do 14 kg. Jednak jest sprawa bardzo indywidualna. Moja mama przed ciążą ważyła, jak ja 59 kg, a przed porodem ważyła prawie 80. W krótkim czasie po porodzie spadła do 57, mimo, że nie karmiła mnie piersią a urodziła przez cc.

reklama
Mońcia - ja tez dalej na minusie około 3 kg, spojrzałam wstarą kartę ciąży i córką miałam podobnie :tak:

SophieAnne25
user-online.png
twilight
user-offline.png
dzieki ! I teraz wiem, ze poki co paczki wchodza w gre ;-)

mońcia fajny brzuszek. Poproszę dziś A. żeby zrobił mi zdjęcie i jutro coś wrzucę bo tez mam czym się pochwalić. A wiecie że wczoraj się zamartwiałąm że już przytyłam bo myślałam że tylko ja jedna, a tu okazuje się że nie jestem sama:) na razie mam 3kg na plusie.

no chyba was utłukę! akurat w dzień mojego ważenia takie dyskusje o wadze???:-D:wściekła/y:
mońcia, - fajowy :)
edzia - duży, duży :)
czy tylko ja mam taki spiczasty???;P wy macie takie ładne okrąglinki!

Mój jest okrąglutki, bo przed ciąża też nie należał do szczuplaczków:p ja się na początku przejmowałam wagą i ważyłam codziennie, ale jak wyczytałam na forum, że są kobiety które do 14 tygodnia potrafią 9kg przytyć to zaprzestałam:D
Staram się tylko zamiast słodyczy jest owoce:) i w tej kwestii się nie ograniczam:) za każdym razem z zakupów na kilka dni przynosimy kilka kg owoców i nie daje się im psuć:p ja jak na razie mam o poranku 2,5kg do przodu, ale tłumacze sobie, że Dzidziuś już waży 250gram i wody i same piersi które nigdy nie należały do malutkich:p teraz rosną w oczach i każdy mi przytył z pół kilograma w najbardziej optymistycznej wersji:p
Ale nie biorę do głowy, poród planowany jest na lato:) nie mogło być lepiej:) urodzaj świeżych owoców i warzywek:) codziennie spacery na słońcu:) szybko się uporamy z zapasami:)

kaliope nie chcę Cie martwić, ale jak będziemy karmić to o tych owockach to możemy sobie pomarzyc jedynie ;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry