reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agulka - uważaj, bo lada moment dziecko zrobi przemeblowanie :-D Póki co maleństwo, ale już ok 20 tc macica wychodzi z tego "dołka", to wybije brzuszek ;-)

reklama
Agulka , ale ładniusie "Em" dla maluszka;) Ojej jaka Ty szczuplusia :) Brzusio lada moment wyrzuci do przodu :)Mojej siostrze wyszedł dopiero w 6 m-cu to maleńki a też taka szczuplutka jak Ty :) Ale dzieki temu nic jej nie przeszkadzało, była mega aktywna do samego końca i brzusio do porodu miała chyba jak ja teraz:)

:-)Dziękuję bardzo:-) no mieszkanko małe ale przytulne to fakt. aż żal go opuszczać. Ja już czekam na brzuszka i na kopniaki:)

Agulka no naprawde szcuplisia jestes a brzusio taki malenki, ale jak to juz 18 tydz to lada dzien cie wywali:) To pierwsza ciaza? ja w pierszej mialam taki jak ty teraz w 18 ty a teraz jestem w 17 i od tygodnia wywalilo mnie okropnie, w koncu widac ze jestem w ciazy poza tym mam troche tluszczyku ale od kilku dni mały szaleje okropnie, a jaka to radosc:)

Fasolinka, to prawda. Ja sie przyznam szczerze, że specjalnie chodzę później spać, bo po godz 22 moja córcia daje nieźle czadu i chce to czuć;-)
Wczoraj obudziłam w nocy mężusia, żeby zobaczył, jakiego brojunka mamy i tatuś był wzruszony, że czuje córcie pod dłonią:tak:

to moj brzuch
jedno zdjęcie jak jest w 15 tyg a drugi w 18 tyg

Załączniki

• 15tydz1.jpg
    15tydz1.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 41
  • 18 tydz1.jpg
    18 tydz1.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.