reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przestańcie ja mam 155 cm a ważę prawie dwa razy tyle co powinnam ,,, na szczęście na tyle nie wyglądam ;p

reklama
Brzuszki śliczne, u mnie narazie nie ma co pokazywać. Mam 168 cm i 56kg na liczniku, ale to przez te wymioty.

Za to mi wchodzi w boczki i bioderka uda - brak ruchu:) Ale mam nadzieje, że już się przeniesie na brzuszek:) Zaczynam ćwiczyć i chodzić na basen :)

Załączniki

• 13t3d (2).jpg
    13t3d (2).jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
Martulka Ania-aneczka super zdjęcia!! może też się zdecyduję i jutro rano zrobię sobie zdjęcie:) troche się uspokoiłam bo myślałam że tylko ja zaczełam zaokrąglać się w brzuszku:-) Ściskam wam i pozdrawiam!!

No właśnie sama się dziwię , że tak olbrzym:) Mojej siostrze dopiero w 5 m-cu wyszedł maleńki!! Ale ona to ważył 50 kg w ciązy tylko 8 przytyła:) Ja waże 56-57 kg. Ann dodaj w końcu fotki:) wystarczy pstryknąć , ja sobie tez sama robiłam, i albo kartę samą włożyć do kompa jeśli jest możlwość albo skan albo przez kabelek i pyk pyk i jest :)
Chciałam dodać drugie zdjęcie, ale zamiast tamtego wskoczyło mi to. ale są podobne.

Martulka swietny pomysl z tym fotograficznym kalendarzem rosnacego brzusia! Chyba w koncu sie zmobilizuje i tez strzele sobie fotke!

Piekne brzuszki dziewczyny!

reklama
Mysza, ZAJE** podpis :D made by Ania B. :D no ale co tu dużo mówić, oby nam poszlo ino w brzuch :D

Ja również chciałam zademonstrować mój brzuszek w 15 tc :) coś tam widać, ale moim zdaniem najwięcej to
mi idzie w cycki.. :p
SDC137845.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry