reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dawno tu nie byłam i właśnie nadrabiam zaległości. Przeglądam Wasze brzuszki i muszę powiedzieć, że aż Wam zazdroszczę, bo u mnie jeszcze nic nie widać:(

Mamcia super brzusio :)
Mama0911 spokojnie, jeszcze zdążysz wychodowac brzusio :) Mniejszy brzusio mniejsze obciążenie dla kręgosłupa więc się ciesz:)

Nooo dziewuszki pięknę brzucholki :):):)

Proponuję żeby przy wstawianych zdjęciach pisać ile ma się cm w pasie i np ile kg na plusie wtedy będzie widać dokładnie jak rośniemy :):p

No to i mój brzuchol pod oponką z tłuszczyku.
Kilogramów na razie nie ma na plusie, jestem na 0, ale cm w pasie nie mierzyłam, przez tłuszczyk napewno dużo za dużo

IMAG0014.jpg

reklama
super te wasze brzusie :). Już zaczyna byc widać, że to ciąża a nie zwykłe wzdęcie :-p. Muszę się zmobilizować i sobie fotosa zrobić, ale wydaje mi się że w porównaniu do was to jestem baaardziej brzuchata...;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry