reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też wagowo na minusie, i to z 5 kg to na bank, brzucha ciążowego niby też nie ma a w spodniach się nie mieszczę i kto mi tą zagadkę rozwiąże?:confused:

reklama
ja nie wymiotowałam ani razu ;p a waga -2.5 ... i to w czasie świąt się ważyłam , jutro idę do mamci rano to sprawdzę na czczo się ;p to będzie najbardziej prawdziwy wynik ;D

no i wczoraj przyciełam sobie drzemkę po obiedzie , obudziłam się i brzuch jakiś mi się zrobił ;p i dzisiaj dalej to samo ! wow ! może to już ten prawdzwy , zrobiłam sobie fotkę rano ,ale wstawie ją jutro ;)

Ja narazie waga na "0". Ale brzucholek się pojawia, niby waga ta sama a w spodnie nie wejdę tzn wejdę ale ciasno. Bioderka jakby większe, dupka jakby większa ale nic dziwnego skoro całe życie ćwiczyłam a ostatnie 3 miesiące nic, ze strachu. Ale od Stycznia na basenik z mężem to może będzie lepiej. A na przytycie będzie czas, lepiej mniej niż w nadmiarze także się cieszcie;) U mnie z rana brzuszek maleńki ale jak zjem to się wydyma:D

ja na początku schudłam 2 min ale teraz mam już 1,5kg więcej wie na razie 0,5 na minusie ale jakoś mi tak dziwnie że ta waga tak się chwieje.

Doe, Wika mam podobnie ;))) ja tu czekam aż zacznie rosnąć od dołu a tu od góry widzę się zaokrągla.
Wika super brzucho! Ja niedługo też się chyba pochwalę, bo na sylwestrze juz się jakaś dyskusja przy stole wywiązała, że już coś widać :-)

reklama
też bym się pochawaliła ale nie miałabym jak wrzucić foty :-(
może później coś wymyślę a ja te swoje brzucho to już duże mam bo jeszcze tłuszczyku mi się nazbierało :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry