reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to i ja się na dobry początek pochwalę tym, co mi zaczyna tak sympatycznie z przodu puchnąć :szok:

13tc6d forum.jpg

reklama
martulka- no i cóż ja mogę napisać:
- fajna focia
- fajna fototapeta
- fajny brzusio
- fajna mama
Czyli ogółem jestem na TAK :-)

martulka widzę, że Ty też zaczynasz jak to ujęłaś puchnąć ;D od góry ;) super!!
kiedy ja się zmobilizuję do fotki???

super brzunio :) ja sie nie moge cos zebrac do tej fotki.. tzn fotke mam ale trzeba zrzucic z telefonu na pc :p leniwa jestem przez te swieta..

Mońcia Doe Mysza1984 ann-84 Redka dzięki dziewczyny za fajne komentarze brzusia..
Faktycznie – nawet bez zdjęcia zauważyłam, że puchnę „od góry” bo w ulubione jeansy wchodzę bez problemu. W ciągu miesiąca talia „urosła” o 4 cm a biodra tylko o 1.. oby taka tendencja się utrzymała jak najdłużej..
A co do fotek.. założyłam, że co miesiąc (albo co dwa tygodnie - jeszcze się zastanawiam) będę robiła sobie (a raczej pomoże mi w tym mój Tz) fotki w tym samym miejscu, w tych samych ubraniach i w tej samej pozycji.. Zestawienie ich potem może okazać się ciekawe - fajna pamiątka :rofl2:
Która następna chwali się brzusiem? Chętnie się również pozachwycam nie swoim :-)

Ja po tych waszych to się boję mój pokazywać bo same tu laski :-).
Ja nie jestem taką chudziną. Przy wzroście 165 ważyłam na początku ciąży 68 kilo i to prawie wszystko na brzuchu mi się odkładało więc mój obecny brzuszek to nie wiem czy ciążowy czy efekt tego że mojego tłuszczyku nie wciągam :-D
Ale okrągła jestem po całości, bo w spodnie ani w spódnice już żadne nie wchodzę.
Może jeszcze się skuszę i pokażę później mój brzuchol

kopfer a ja przy wzroście 170 ważę ponad 90 i żyje i się nie przejmuję...najważniejsze ze dzidz zdrowo rośnie :tak:

reklama
Kurczę a ja muszę poszukać kabla do telefonu żebym mogła wrzucic zdjęcie na laptopa. Też mi cos schodzi....
Martulka ładny brzusio.
Ja to mam nadzieję że się bardzo w całosci nie roztyje bo jestem niziutka zaledwie 162 waga startowa 52kg ale już mam 55 więc się zaczynam bac....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry