- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
DariaN
Fanka BB :)
kopfer mam taki sam obwód brzuchola widocznie podobne budowy ciała mamy że tak samo przybieramy (dupeczka, cycuchy no i brzuchol)
agucha1986
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ale się brzuszków posypało i dobrze, tak ma być ;-)
Wszystkie piękne, jedne duże, drugie małe :-)
Ann- ślicznie się ubrałaś, bardzo subtelnie i kobieco
Ja z boku to jeszcze wyglądam, chociaż już mi dupa przegoniła cycki, więc dużo się tym C nie nacieszyłam. Za to jak stanę przodem do lustra to się pochlastać można, w biodrach magiczne 8 cm na plusie... Nie potrafię na siebie patrzeć w tej ciąży :-( Do tego ciągle myślę o jedzeniu i wpieprzam słodycze... Ciężka praca czeka mnie po porodzie...
Wszystkie piękne, jedne duże, drugie małe :-)
Ann- ślicznie się ubrałaś, bardzo subtelnie i kobieco
Ja z boku to jeszcze wyglądam, chociaż już mi dupa przegoniła cycki, więc dużo się tym C nie nacieszyłam. Za to jak stanę przodem do lustra to się pochlastać można, w biodrach magiczne 8 cm na plusie... Nie potrafię na siebie patrzeć w tej ciąży :-( Do tego ciągle myślę o jedzeniu i wpieprzam słodycze... Ciężka praca czeka mnie po porodzie...
agucha1986
Mysza ale to zdjęcie Ann ja robiłam tylko jako pośrednik bo ona ma problemy z kompem
DariaN
ania, ann śliczne zdjęcia i śliczne lipcowe brzuszki
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Agucha - już się poprawiłam trzy razy edytowałam bo mam ograniczone myślenie ;-)
reklama
kopfer )) piękny już brzucholek
ania - jaki zaciesz )) podobnej wielkości mój brzucho.
Mysza, Daria, Agucha, nadalka - dziękuję to do kościoła się wczoraj tak wystroiłam hihi
w ogóle większość moich ciuchów można uznać za ciążowe ;D nic nie muszę kupować Mysza mnie też maksymalnie ciągnie do słodkiego ehhh....
ania - jaki zaciesz )) podobnej wielkości mój brzucho.
Mysza, Daria, Agucha, nadalka - dziękuję to do kościoła się wczoraj tak wystroiłam hihi
w ogóle większość moich ciuchów można uznać za ciążowe ;D nic nie muszę kupować Mysza mnie też maksymalnie ciągnie do słodkiego ehhh....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: