reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kopfer mam taki sam obwód brzuchola widocznie podobne budowy ciała mamy że tak samo przybieramy (dupeczka, cycuchy no i brzuchol)

100_5663.jpgmój 23 tc

ponownie jako pośrednik Ann wstawiam jej zdjęcie z 24 tygodnia :tak:0_1.jpg

Ps. no kochana, rośniesz rośniesz śliczności nasze :happy:

Ostatnia edycja:
ale się brzuszków posypało :szok: i dobrze, tak ma być ;-)
Wszystkie piękne, jedne duże, drugie małe :-)
Ann- ślicznie się ubrałaś, bardzo subtelnie i kobieco :happy:

Ja z boku to jeszcze wyglądam, chociaż już mi dupa przegoniła cycki, więc dużo się tym C nie nacieszyłam. Za to jak stanę przodem do lustra to się pochlastać można, w biodrach magiczne 8 cm na plusie... Nie potrafię na siebie patrzeć w tej ciąży :-( Do tego ciągle myślę o jedzeniu i wpieprzam słodycze... Ciężka praca czeka mnie po porodzie...

reklama
kopfer :))) piękny już brzucholek
ania - jaki zaciesz :))) podobnej wielkości mój brzucho.
Mysza, Daria, Agucha, nadalka - dziękuję :zawstydzona/y: to do kościoła się wczoraj tak wystroiłam :D hihi
w ogóle większość moich ciuchów można uznać za ciążowe ;D nic nie muszę kupować :D Mysza mnie też maksymalnie ciągnie do słodkiego ehhh....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry