reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
świetne brzuszki:) kopfer, ann, ania2403 ekstra!:-) poprosimy o więcej, więcej, więcej fotek brzuszkowych!!:-)
ja zakładam na codzień obcisłe bluzeczki lubię swój okrąglutki brzusio:-) za każdym razem wracając z kuchni zatrzymuje się przed lustrem w korytarzu pooglądam i idę do salonu:-) z przodu już wygląda tak brzuszkowo:) jak stoje na wprost w czarnej bluzce nie widać, że jestem w ciąży ale jak się bluzkę podniesie to już jest konkret brzuch:-D kreska wyraźna, pępek jak taki guziczek:-D a piersi dają o sobie znać w nocy jak budzę się w plamach od siary na bluzce...

reklama
Jak przyjdą już te spodnie to i ja się ujawnię, bo brzuszki macie śliczne dziewczynki :tak: A i mnie już wybrzuszyło, długi nic i nic a tu naglę bęc :-D

a ja i tak powiem,że cudne z Was, Nas Laseczki:):) dziewczyny, brzuszki cudne:):) a jakie to fajne jak się ludzie na nas gapią:):) heh zauważam to coraz częściej:):)
Kaliope a ja też strrrasznie lubię takie przylegające bluzeczki - taki brzuszek wtedy okrąglutki jest:):)

Ostatnia edycja:
kaliope ja robie to samo, mój S sie smieje ze za kazdym razem jak pokonuje odcinek kuchnia-pokój i mijam lustro to podnosze koszulke i spogladam na brzuszek, nawet w nocy jak do toalety wstaje to tak samo robie:szok::szok: to nic ze 2 w nocy:eek:
kazdy wasz brzuszek jest sliczny:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry