reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale śliczne brzuszki macie :)
ja tylko pokażę jak mi pępek wypycha jak się podnoszę z łóżka .. ja pier.. nigdy nie miałam takiego ubawu.. jak wulkan :-D
11111.jpg

reklama
ale śliczne brzuszki macie :)
ja tylko pokażę jak mi pępek wypycha jak się podnoszę z łóżka .. ja pier.. nigdy nie miałam takiego ubawu.. jak wulkan :-D
Zobacz załącznik 453267

hahaha... dobre !!! Mnie tez wystaje, ale nie az tak... Tak czy siak tez mnie smiesza strasznie te pepki nasze ciazowe:-D:-D:-D Moj ostatnio tez go zauwazyl i sie pyta "A Tobie tak juz zostanie ???? " hehehe...

nadalka świetny pępuch, :)
mój za to wychodził powolutku na zewnątrz, a teraz od 3 dni nagle wrócił do swojego wyglądu sprzed ciąży. Nie wiem czym to jest spowodowane.

dziewczyny śliczne te wasze brzuszki i pępuszki:):)
Edzia mój pępek też czasem mocniej wystaje , ale to chyba zależy jak się maluszek ułoży:)

Dziewczyny jakie macie śliczne okrąglaki :)
u mnie chwilowa stagnacja, kształt się tylko zmienił z takiego pociągłego na piłeczkę, a mój Miś jest tym zachwycony :D

Pobijam Was wszystkie z wagą moje drogie, bo mam 184 cm wzrostu, normalnie ważę koło 83-85 kg (wcale nie wyglądam grubo taka uroda :)) a teraz juz 90 przekroczyłam :-p
Po ciązy biegnę na vacushape'a i spacerki z Zosią bo inaczej się skryję do największej na świecie mysiej dziury!

też mi się wydaje, że to zależy od ułożenia dziecka bo czasami jak czuje twardo pod brzuchem to bardziej wystaje a jak leże to się rozpłaszcza:-p
kobietki Kochane zaczynamy wyglądać jak ciężarówki z prawdziwego zdarzenia:-D
golaski są słodziachne:-)

reklama
dziewczyny słodkie brzuszki!! Nadalka pępek rewelka!!
Mój pępek powoli się wybija i już czasem go widać przez obcisłą bluzkę.. ale co robić.
mój A. dziś na mnie spojrzał i stwierdził że brzuszek jak piłeczka ale piersi to mam teraz tak wielki i tak mi urosły że zaburzają cały wygląd:-):-Di że gdyby były mniejsze to brzuszek by zgrabniej wyglądał.. no ale że nie jest źle tylko że one taki duże, ale jakoś wieczorami na nie nie narzeka:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry