reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mój B. jakiś się śmielszy zrobił odkąd brzuch jest już znaczny... Jak gdzieś idziemy i np czekamy na tramwaj to staje koło mnie i zaczyna brzuchala zaczepiać, głaskać itp. Wcześniej tak nie robił ;-) Słodkie to jest. Nie spodziewałabym się tego po nim, zwłaszcza, że w sumie był dość wstrzemięźliwy w swych uczuciach do brzucha ;-) I powiedział też kiedyś jak leżeliśmy w wyrku i oglądaliśmy wyczyny córci, że fajnie był takim kreatorem :-) Zmienia się chyba ten mój chłop wraz z powiększaniem się brzucha :-D

reklama
Dziewczyny piękne brzuszki i pępki :-D Moja właśnie urządza harce,aż się nie chce wstawać i cały brzuch mi faluje :-D Chyba muszę ją nagrać :-D
Żyrafko mój T też jest bardzo wstrzemięźliwy jeśli chodzi o głaskanie po brzuchu, a raczej nieśmiały :-) Myślę, że każdy reaguje na to inaczej i nie można naciskać. Wiem, że bardzo kocha małą i to, że okazuje to inaczej to tylko kwestia jego charakteru.

Zyrafka, tak to prawda... Moj glaska mnie czasem po brzuszku, ale nie robi tego z przesadna czestotliwoscia, bo jak to mi powiedzial, ze to brzuszek i mysle, ze sie wstydzi.. Wiesz, faceci to "twardziele" hihi.. I chyba wstydza sie uzewnetrzniac.. Pewnie beda to robili po kryjomu, jak juz dzidzie beda na zewnatrz ;) Moj z reszta powiedzial ostatnio, ze nie moze sie doczekac az dzidzia w koncu "wyjdzie ze mnie"... Dziwnie mi to zabrzmialo;-)

a mój mężul praktycznie każdego ranka wita się z brzuszkiem i daje buziaka jak idzie do pracy, często cos tam sobie do niego gada , albo słucha co się dzieje w środku- ale też mu chwilkę zajęło zanim wygonił tego twardziela z siebie:)
a ja Wam prezentuję mój brzuchalek, tak właśnie wygląda obecnie:)
Zdjęcie235.jpg

reklama
nadalka , swietny pępek ;D
mój się rozlazł , taki się zrobił jak u starszego Pana co piwo pije i ma taki krater zamiast pępka :-D

mela Ty brzuchatko śliczna :) !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry