reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mój B. jakiś się śmielszy zrobił odkąd brzuch jest już znaczny... Jak gdzieś idziemy i np czekamy na tramwaj to staje koło mnie i zaczyna brzuchala zaczepiać, głaskać itp. Wcześniej tak nie robił ;-) Słodkie to jest. Nie spodziewałabym się tego po nim, zwłaszcza, że w sumie był dość wstrzemięźliwy w swych uczuciach do brzucha ;-) I powiedział też kiedyś jak leżeliśmy w wyrku i oglądaliśmy wyczyny córci, że fajnie był takim kreatorem :-) Zmienia się chyba ten mój chłop wraz z powiększaniem się brzucha :-D

reklama
Dziewczyny piękne brzuszki i pępki :-D Moja właśnie urządza harce,aż się nie chce wstawać i cały brzuch mi faluje :-D Chyba muszę ją nagrać :-D
Żyrafko mój T też jest bardzo wstrzemięźliwy jeśli chodzi o głaskanie po brzuchu, a raczej nieśmiały :-) Myślę, że każdy reaguje na to inaczej i nie można naciskać. Wiem, że bardzo kocha małą i to, że okazuje to inaczej to tylko kwestia jego charakteru.

Zyrafka, tak to prawda... Moj glaska mnie czasem po brzuszku, ale nie robi tego z przesadna czestotliwoscia, bo jak to mi powiedzial, ze to brzuszek i mysle, ze sie wstydzi.. Wiesz, faceci to "twardziele" hihi.. I chyba wstydza sie uzewnetrzniac.. Pewnie beda to robili po kryjomu, jak juz dzidzie beda na zewnatrz ;) Moj z reszta powiedzial ostatnio, ze nie moze sie doczekac az dzidzia w koncu "wyjdzie ze mnie"... Dziwnie mi to zabrzmialo;-)

a mój mężul praktycznie każdego ranka wita się z brzuszkiem i daje buziaka jak idzie do pracy, często cos tam sobie do niego gada , albo słucha co się dzieje w środku- ale też mu chwilkę zajęło zanim wygonił tego twardziela z siebie:)
a ja Wam prezentuję mój brzuchalek, tak właśnie wygląda obecnie:)
Zdjęcie235.jpg

reklama
nadalka , swietny pępek ;D
mój się rozlazł , taki się zrobił jak u starszego Pana co piwo pije i ma taki krater zamiast pępka :-D

mela Ty brzuchatko śliczna :) !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry