nadalka , swietny pępek ;D
mój się rozlazł , taki się zrobił jak u starszego Pana co piwo pije i ma taki krater zamiast pępka
mela Ty brzuchatko śliczna !
mój pępol tak się wybałusza powoli i to jest takie śmieszne masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój się rozlazł , taki się zrobił jak u starszego Pana co piwo pije i ma taki krater zamiast pępka
mela Ty brzuchatko śliczna !
Dziewczyny jakie macie śliczne okrąglaki
u mnie chwilowa stagnacja, kształt się tylko zmienił z takiego pociągłego na piłeczkę, a mój Miś jest tym zachwycony
Pobijam Was wszystkie z wagą moje drogie, bo mam 184 cm wzrostu, normalnie ważę koło 83-85 kg (wcale nie wyglądam grubo taka uroda ) a teraz juz 90 przekroczyłam
Po ciązy biegnę na vacushape'a i spacerki z Zosią bo inaczej się skryję do największej na świecie mysiej dziury!