- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kosinka
Fanka BB :)
Ja przytyłam ok 17kg zostało mi jakieś 5kg. Potem przestałam karmić i powolutku zaczęłam tyć, ale nie było tragedii. Potem niestety doszły problemy zdrowotne i leczenie sterydami:-(. No i po tym świństwie sporo przybrałam a zrzucenie tego okazało się bardzo trudne. Na razie staram sie waga nie przejmować...myśle, że przy dwójce dzieci kg szybciej będą schodzić;-).
Ja z Zuz przytyłam 16 kg, po porodzie było już 10 na minusie i z czasem schodziła reszta, dosyć szybko. W kwietniu urodziłam, a we wrześniu miałam swoją wagę, karmiłam piersią przez 5 miesięcy, nie byłam na żadnej diecie i nie ćwiczyłam, mała wyciągała ze mnie wszystko
Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 48kg przy wzroście 163, byłam tzw niejadkiem, w ciąży coś mnie opętało. Przytyłam 23kg porobiły mi się rozstępy na piersiach, udach i pośladkach, na brzuchu ani jednego choć był największy. Teraz myślałam że będzie powtórka z rozrywki bo w pierwszych miesiącach tylko jadłam i spalam, ale sie uspokoilo. Waga sprzed ciązy 49kg, obecna 61kg, wiec się jednak trochę martwię bo jeszcze trzy miesiące zostały, a ja muszę glównie leżeć, nie mam gdzie tych kalorii wyhasać.
DariaN
piękny
Agulka2012
ianka słodki mały brzuszek!! zgrabniak z ciebie!!
ja na razie 5,5 kg ale teraz sie zacznie razem z 7 miesiącem apetyt coraz większy zwłaszcza na słodycze!!
ja na razie 5,5 kg ale teraz sie zacznie razem z 7 miesiącem apetyt coraz większy zwłaszcza na słodycze!!
Ostatnia edycja:
twilight
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: