reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z Adą ptzytyłam 13 kg i 2 mi zostały, nie było tragedii -nie karmiłam piersią, wiec mała ze mnie nie wyciągała.

reklama
Ja przytyłam ok 17kg zostało mi jakieś 5kg. Potem przestałam karmić i powolutku zaczęłam tyć, ale nie było tragedii. Potem niestety doszły problemy zdrowotne i leczenie sterydami:-(. No i po tym świństwie sporo przybrałam a zrzucenie tego okazało się bardzo trudne:no:. Na razie staram sie waga nie przejmować...myśle, że przy dwójce dzieci kg szybciej będą schodzić;-).

Ja z Zuz przytyłam 16 kg, po porodzie było już 10 na minusie i z czasem schodziła reszta, dosyć szybko. W kwietniu urodziłam, a we wrześniu miałam swoją wagę, karmiłam piersią przez 5 miesięcy, nie byłam na żadnej diecie i nie ćwiczyłam, mała wyciągała ze mnie wszystko

Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 48kg przy wzroście 163, byłam tzw niejadkiem, w ciąży coś mnie opętało. Przytyłam 23kg porobiły mi się rozstępy na piersiach, udach i pośladkach, na brzuchu ani jednego choć był największy. Teraz myślałam że będzie powtórka z rozrywki bo w pierwszych miesiącach tylko jadłam i spalam, ale sie uspokoilo. Waga sprzed ciązy 49kg, obecna 61kg, wiec się jednak trochę martwię bo jeszcze trzy miesiące zostały, a ja muszę glównie leżeć, nie mam gdzie tych kalorii wyhasać.

a to mój jak to mówiecie domek :-D 22 i 24 tydzień

Załączniki

• IMG_6926.jpg
    IMG_6926.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_6945.jpg
    IMG_6945.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 59
ianka słodki mały brzuszek!! zgrabniak z ciebie!!
ja na razie 5,5 kg ale teraz sie zacznie razem z 7 miesiącem:) apetyt coraz większy zwłaszcza na słodycze!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry