reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia, ale czemu ma Ci przywalić? Ja jestem +5 i moja gin stwierdziła, że dla mnie norma to 9 - 14 kg więc spokojnie liczę na to, że nie będzie mnie za dużo po :-D

reklama
mea no to pocieszające :) mi lekarz na razie o wadze nic nie mówił , chociaż ostatnio miałam więcej o te 3kg (ale jego waga jest jakaś inna i waży mnie w ogole w butach i ubraniu :p ) i powiedział " ooo widze że sobie Pani troszkę pozwoliła :D " no ale chyba nie da się nie przytyć ;) tym bardziej ja nie zwracam uwagi na to co jem , tylko jem tyle ile mi się chce i co chce :)

To mi wczoraj lekarz powiedział że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarna i że nareszcie waga idzie w górę (3,5 kg od ostatniej wizyty) :-D

Dziś się zważyłam i zmierzyłam. Obwód 102, waga +1 kg. Na szczęście już nie tyję tak szybko. Mam też nadzieję, że większość idzie w dziecko... Jestem już 11 do przodu i zaczynam się poważnie martwić :-(

a ja się źle czuje sama ze sobą , przy moim niskim wzroście 160 cm mam już plus 8 kg :( ważę 63 kg a dopiero prawie 24 tydzień. i problem nie jest brzuszek bo go uwielbiam tylko cała reszta, włącznie z twarzą i może nie było by tak źle ale pare dni temu mama mojej koleżanki zamiast powiedzieć jakiś komplement typu " kwitniesz " czy ładnie przybieram to walneła że się grubaska robię wrr. mam lekkiego doła a tu święta idą jak tu się opanować przed mazurkami babkami i całą pyszną resztą :zawstydzona/y: pozdrawiam

ianka głowa i brzuch do góry.. wstawiałaś już fotkę swojego brzusia? Pozwól ocenić doświadczonym i na czasie, z tym samym słodkim "problemem" :-)
Ja wczoraj robiłam porządki w szafie..znalazłam jeansy rurki biodrówki idealnie leżące przed ciążą.. niewiele myśląc spróbowałam się w nie wcisnąć.. i :szok: Od początku ciąży +6kg i 6cm w biodrach i co się okazało? Nie wiem jak to możliwe, ale nawet na stojąco guzik zapięłam, a dziś byłam w nich na zakupach i wcale mnie nie uciskały.. Nie wierzę.. :szok:

reklama
No u mnie ostatnio też się ruszylo :) i już aż 8 kg na plusie.

Ale ja się nie martwię tym, bo to przecież normalne :) i Wy też się nie martwcie, później zrobimy masowe zrzucanie wagi, będziemy się wzajemnie dopingować i będzie OK :) NAJWAŻNIEJSZE, ŻEBY DZIDZIE BYŁY ZDROWE :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry