reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia, ale czemu ma Ci przywalić? Ja jestem +5 i moja gin stwierdziła, że dla mnie norma to 9 - 14 kg więc spokojnie liczę na to, że nie będzie mnie za dużo po :-D

reklama
mea no to pocieszające :) mi lekarz na razie o wadze nic nie mówił , chociaż ostatnio miałam więcej o te 3kg (ale jego waga jest jakaś inna i waży mnie w ogole w butach i ubraniu :p ) i powiedział " ooo widze że sobie Pani troszkę pozwoliła :D " no ale chyba nie da się nie przytyć ;) tym bardziej ja nie zwracam uwagi na to co jem , tylko jem tyle ile mi się chce i co chce :)

To mi wczoraj lekarz powiedział że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarna i że nareszcie waga idzie w górę (3,5 kg od ostatniej wizyty) :-D

Dziś się zważyłam i zmierzyłam. Obwód 102, waga +1 kg. Na szczęście już nie tyję tak szybko. Mam też nadzieję, że większość idzie w dziecko... Jestem już 11 do przodu i zaczynam się poważnie martwić :-(

a ja się źle czuje sama ze sobą , przy moim niskim wzroście 160 cm mam już plus 8 kg :( ważę 63 kg a dopiero prawie 24 tydzień. i problem nie jest brzuszek bo go uwielbiam tylko cała reszta, włącznie z twarzą i może nie było by tak źle ale pare dni temu mama mojej koleżanki zamiast powiedzieć jakiś komplement typu " kwitniesz " czy ładnie przybieram to walneła że się grubaska robię wrr. mam lekkiego doła a tu święta idą jak tu się opanować przed mazurkami babkami i całą pyszną resztą :zawstydzona/y: pozdrawiam

ianka głowa i brzuch do góry.. wstawiałaś już fotkę swojego brzusia? Pozwól ocenić doświadczonym i na czasie, z tym samym słodkim "problemem" :-)
Ja wczoraj robiłam porządki w szafie..znalazłam jeansy rurki biodrówki idealnie leżące przed ciążą.. niewiele myśląc spróbowałam się w nie wcisnąć.. i :szok: Od początku ciąży +6kg i 6cm w biodrach i co się okazało? Nie wiem jak to możliwe, ale nawet na stojąco guzik zapięłam, a dziś byłam w nich na zakupach i wcale mnie nie uciskały.. Nie wierzę.. :szok:

reklama
No u mnie ostatnio też się ruszylo :) i już aż 8 kg na plusie.

Ale ja się nie martwię tym, bo to przecież normalne :) i Wy też się nie martwcie, później zrobimy masowe zrzucanie wagi, będziemy się wzajemnie dopingować i będzie OK :) NAJWAŻNIEJSZE, ŻEBY DZIDZIE BYŁY ZDROWE :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry