reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cholera - ja w poprzedniej ciąży (ten sam termin) przechodziłam całą zimę w jednej kurtce i musiałam dopiero na wiosnę kupować tuniki, a teraz ciśnie mnie już kurtka zimowa i obawiam się, że czekają mnie zakupy... a kurtka trochę kosztuje :crazy:

reklama
no Mysza ja mam taki płaszczyk odcinany pod biustem i dobrze, że mamy taką lekką zimą i mogę w nim pomykać!!!

Też mam taki płaszczyk, ale narazie chodzę w normalnej kurtce. Na szczęście nic mnie nie opina i nie ciśnie. W poprzedniej też chodziałam w normalnej kurtce (zima przypadąła na moje 6-9 m-cy) i każdy sie dziwił, gdzie ja mam brzuch:-D

witam się i ja pierwszy raz na tym wątku :-)
ja mam mały brzuch ale nie wiem czy to ciąża czy tłuszcz :-)
jakie wy chudziny jestescie w większości!!! ja najlepiej zawsze się czułam z wagą 60 kg ale niestety w zeszłym roku przez stres i hormony przytyłam 10 kg!! moim postanowieniem noworocznym miało być zrzucenie nadmiaru ale życie postanowiło inaczej :-) zastanawiam się nad basenem żeby chociąż tyłek i nogi jako tako wyglądały ale narazie lecze infekcję pęcherza :-))

Sabib polecam basen. Ale dopiero jak CI się skończy infekcja:) W ciąży już się nie obciążaj ćwiczeniami, ale joga i basen są rewelacyjne jeśli nie ma przeciwskazań :) A na zgubienie wagi będziesz miała jeszcze czas więc kompletnie sie tym teraz nie przejmuj:) Na pewno wyglądasz pięknie:)

Dotarłam i do tego wątku :-)
Dziewczyny sliczne te wasze brzuszki, ja niestety jeszcze nie mam się czym chwalić, bo jeszcze nic nie urosło. może to i dobrze bo narazie wchodzę we wszystkie ubrania. ale obiecuję, ze jak już coś będzie widać to wkleję fotkę.

To i ja się pochwalę moim brzucholem. W ostatniej ciąży w tym terminie jeszcze nic nie było widać :tak::-)

zazdroszę wam tych basenów, u mnie jest tylko w gołębiewskim a tam za 1,5godz 30zł to bym się z torbami puściła...
co do ubrań to to na dół leginsy a na górę polar, z racji tego że jestem niska i gruba :cool: to ciężko mi coś dopasować a tak na razie zimy nie ma a ja najdalej jak na 200m się nie ruszam bo pod ręką zawsze mam samochód.. od 1 lutego idę na zw to zimę przekoczuję w domu:)

reklama
ja też mam już brzuszek, ale nie będę się nim jeszcze chwalić bo na razie wygląda bardziej na sam tłuszczyk, mimo że pod spodem twardy. i niestety mam też już kilka okropnych purpurowych rozstępów, na brzuchu właśnie :(

sabib - witaj w klubie. ja przez to ohydne szkockie jedzenie przytyłam ponad 20kg w ciągu 3 lat :szok: i zupełnie nie wiem, dlaczego, bo staram się zdrowo odżywiać i nie objadać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry