reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
betunka nonono.. bardzo sympatycznie puchniesz :-D
nadalka
"tylko" w Gołębiewskim hihihi.. od czasu kiedy byłam tam pierwszy raz (jakieś 4 lata temu) już żaden inny basen mi się nie podoba.. ale dla tubylców powinni zrobić jakieś zniżki - zwłaszcza poza sezonem, przynajmniej tak jest np. w podtoruńskim (dużo mniejszym od Gołębiewskiego) hotelu Olender, gdzie miejscowi płacą połowę stawki za wstęp do strefy basenowej :-D

reklama
no niestety u nas tak nie ma a Gołąb kasę nabija.. znowu się rozbudowuje to wiesz.. jak byłaś 4lata temu to może jeszcze stare baseny były teraz już przebudowane, choć podobnie jak przedtem.. byłam w lutym w tamtym roku .. a tak to nie chodzę tam bo to na końcu miasta.. jak miałam 10lat to chodziłam tam z koleżanką jeździć windą hehe :)

w Mrągowie też nie wiem ale nie ma chyba żadnej pływalni.. a Giżycku też nie ... widziałam w Ełku jest ale weź jedź 70km na basen :/

ostatnio byłam w czerwcu 2010 ale jeszcze wtedy przed rozbudową.. może w Wielkanoc albo weekend majowy się wybierzemy jak mówisz, że jest inaczej - trzeba sprawdzić czy lepiej ;-)

betunka, tylko pozazdrościć !! :))

nadalka, ja w Gołębiewskim byłam jak miałam....z....ok 10 lat ;p czyli jakieś ponad 12lat temu :D fajnie było :p ale faktycznie to zdzierstwo za taką kase basen oferować tubylcom !!

Betunka, świetny brzuś :D taki ciążowy typowo :) super :)

Nadalka, ja w Gołębiewskim byłam we wrześniu 2010 i basen extra :D najbardziej wspominam zjezdzalnie "cebula", bo zakonczenie zjazdu bylo dla mnie nieprzewidywalne :p Ale fakt, 30 zl za 1,5 h to straszne zdzierstwo...

martulka84 ja to myślałam, że w Toruniu najbardziej "wypasiony" basen to ten na Hallera :p jestem rodowitą torunianką, jednak mieszkam od jakiegoś czasu w Bydgoszczy.

No na basen czas by się wybrać, bo kurde plecy mnie pobolewają codziennie... Pani doktor przeciwwskazan nie widzi, tylko kazala zwrocic uwage na to, że środek ciężkości się zmienia i warto na siebie uważać i nie chodzić samemu. Dziś mnie rwie kość ogonowa - masakra jakas:/ kucałam, bo obcinałam suche liście w kwiatku i myślałam, że się nie podniosę...

reklama
AsiaK-K do września faktycznie ten na Hallera, ale teraz wolę jechać do Nieszawki i nie marznąć :-D i tak muszę się "przebić" przez most, a jak już siedzę w aucie to te 8 km więcej warto przejechać :szok:
A skoro to wątek brzuszkowy to w nawiązaniu do tematu napiszę, że w jacuzzi (pozwalam sobie na kąpiel max. 8 min - przez ten czas nie zdąży wzrosnąć temperatura ciała, aby zagrozić Maleństwu) mój brzusiolek tak faaajnie faluje - relaksuje, a bąbelki niesamowicie uśmierzają ból w okolicach miednicy, który czasami mnie dopada.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry