reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam podobny brzuszek do ania-aneczka:)..może ciut mniejszy...:)To moja druga ciąza. W pierwszej przytyłam między 35-40 kg...różne wagi... Zaczęłam tyć od 6 miesiąca. Teraz mam 61 kg (tyle czasami bywało przed ciązą) i mam 172 cm wzrostu. Staram sie nie jeść za dwoje:D...choć trudno mi to idzie.....
Córcię karmiłam dwa lata bo mleko nie chciało przestac lecieć. Bromergon nie pomagał...masakra jakaś. Jutro kończe 14 tydzien i siara mi leci!:O....eh.....niedługo przyjdzie mi wkładki nosic:)

reklama
animatki - trochę zazdroszczę tego mleka, ja nie karmiłam długo, córka nie chciała ciągnąć i sama laktatorem jej sciągałam, ale to byłą męczarnia.

Dziewczęta dziękuję za komplementy ale uwierzcie mi że tluszczyku jest tam dużo.
Brzuchol duży jak na swój wiek bo dziś zaczął mi się 15 tydzień wg ost usg.
Ale ten z rana to nic w porównaniu z tym jak wygląda teraz po całym dniu jedzenia ;)

maz się lekko ze mnie smieje, że nosiłam nie dzieciaka a kupsko... poszłam do Wc...raz a porzadnie(sorki za opis) i co?...płastuga!...ot co... uhmm... buahahhahaha

animatki - ja mam to samo :-D rano decha wieczorem 7 m-c ;-)
Ja karmiłam 6 m-cy. Miałyśmy kryzys,bo Nina ryczała na cycu... Nie wiedziałam już sama,czy jej leci za bardzo, czy nie leci wcale... Stwierdziłam, że nie będę denerwować siebie i dziecka i przeszłam na mm. Potem żałowałam, że nie ściągałam swojego, ale niestety w moim przypadku wystarczyło dwa razy odciągnąć połowę cyca i już się laktacja zmniejszyła...

ale macie śliczne brzuszki aż wam zazdroszczę oczywiście w pozytywnym znaczeniu :)
ja już 15 tydz a u mnie nikt nie widzi brzuszka ciążowego ci co nie wiedzą jeszcze o ciąży to się nawet nie domyślają :( a ja już bym tak chciała żeby było widać że to ciąża :) hehehe
nawet moja mama mówi że jakby nie wiedziała to za diabła by się nie domyśliła że ja w ciąży jestem ahhhh szkoda.... a tak w ogóle kiedy brzuszek zaczyna rosnąć co....czekam czekam hehehe

agucha , każdej brzucho rośnie inaczej ;-) czasami do 5 miesiąca nic nie widać , a potem ledwo co i wywala koło 7 :p a niektórym od 2-3 miesiąca już widać ;-) musisz cierpliwie czekać ! :-)

maz się lekko ze mnie smieje, że nosiłam nie dzieciaka a kupsko... poszłam do Wc...raz a porzadnie(sorki za opis) i co?...płastuga!...ot co... uhmm... buahahhahaha

Masakra, w dawno sie tak nie usmialam !!!! Rozwalilas mnie totalnie, naprawde... Kupsko a nie dzieciaka :-D:-D:-D:-D Przerabany tekst... Dobrze, ze Ci ni kazal robic jeszcze raz testu ciazowego ;):tak: Hahha, ale to mu sie udalo !:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry