reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochane ja się zastanaiwam, bo moja doktorowa się nie odzywa, czy za dużo czy za mało czy ok, jestem już prawie w 6 miesiącu i przytylam juz, aż, tylko 4 kg... brzunio juz calkiem pokażny, bo zauważyłam uśmiechy ludzi i chęci przepuszczania mnie w kolejce, chociaz rzadkość. czy u was tak samo??

reklama
kochane ja się zastanaiwam, bo moja doktorowa się nie odzywa, czy za dużo czy za mało czy ok, jestem już prawie w 6 miesiącu i przytylam juz, aż, tylko 4 kg... brzunio juz calkiem pokażny, bo zauważyłam uśmiechy ludzi i chęci przepuszczania mnie w kolejce, chociaz rzadkość. czy u was tak samo??

Kochana nie ma co się przejmować wagą. Powiem Ci tylko tyle, że ja w ciągu pierwszych 3 miesięcy ciązy schudłam 10 kg! w czwartym przytyłam 1,5kg, a teraz stoję w miejscu :tak: Jeżeli dzieciątko dobrze się rozwija, Ty masz dobre wyniki badań to nie ma czym się przejmować!

Mnie ostatnio dziewczyna ustąpiła miejsca w autobusie, ale jak czekałam dziś w przychodni na badanie to nikt mnie nie przepuścił a myślałam że się tam z głodu porzygam :-(

Ja bylam w poniedziałek u lekarza z tymi zatokami to jak chciałam wejść do doktora zapytać czy mnie przyjmie to myślałam, że "starszyzna" mnie docinkami zabije :baffled: Niestety na poczcie wczoraj też musiałam odstać swoje.

ja zauwazylam zawisc u ludzi starszych i kobiet niestety.. co zrobic, nie no moja corcia odpukac rozwija sie bez problemów, ale przy ostatnim usg powiedziano mi, ze jest troszke za chuda. :( chciaz jem normalnie bez zachcianek itp.

Eve ja wczoraj stałam pół godziny na poczcie. Jedna Pani do mnie powiedziała, że mam iść poza kolejką, ale nie chciałam bo po co mam słuchać tych staruszków? Odsiedziałam swoje i tyle;) ale wiem, ze idzie się wkurzyć

Ja pamiętam jak w ciązy z Kacprem ekspedientka w Auchan (dział z wędlinami, kolejka gigant bo przed Świetami, a ja okupywałam końce) podeszła do mnie i zapytała co podać. Byłam w takim szoku, że aż zapomniałam co kupić i głupio się jej zapytałam " A co ja chciałam?". Dopiero mąż przypomniał, że białą kiełbasę :-D

co wam powiem to wam powiem to te stare dziadki też są dobre.. wpychają się bez kolejki. się tłumaczy co on stary, no i co z tego, to że stary to wszystko mu wolno ??? Mówiłam babce że teraz ja wchodzę , to udała że jest głucha i się wepchała :crazy:

a ja jak poszłam złożyć PITa , podeszłam od razu do ochroniarza , zapytałam czy z uwagi na to że jestem w ciąży to czy mogę liczyć na obsłużenie mnie bez kolejki bo nie dam rady wystać (kolejka dłuższa niż mur Chiński ;) ) Pan się uśmiechnął , popatrzył po kolejce , na mnie i zaprosil mnie do okienka które się właśnie zwolniło :)

reklama
Moncia popatrzylas na niego tymi swoimi oczyskami i jakie mial chlop wyjscie? :-D:-D
mnie jeszcze nigdzie nie przepuscili :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry