reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny:-)
To ja się też troszkę pochwalę. Od wagi startowej to 3-4 kg przybrałam, chociaż z tą wagą to dziwnie było...w pierwszych tygodniach miałam 4na plusie potem zleciało. Staram sie pilnować bo w pierwszej ciąży przybrałam 16 kg tylko niestety do wagi sprzed ciąży nigdy nie udało mi sie dojść a sporo zostało:-(. Ostatnio troche przesadzałam ze słodyczami, ale brak mi silnej woli ;-). W poprzedniej ciąży najwięcej przybrałam w 2 ostatnich miesiącach.
Co do wielkości brzuszka to chyba jest w miare normalny jak na 6 miesiąc, chociaż mi wydaje sie ogromny:-), ale to znów przez poprzednią ciążę. Teraz obwód mojego brzuszka wynosi 90cm a przed porodem miał 96cm. Na razie na szczeście brak rozstępów na brzuchu...na piersiach to już normalnej skóry nie widze:-(, między starymi porobiły sie nowe ale zbledną i będzie ok ;-)...mam nadziej.

Dziewczyny Wasze brzuszki są piękne :-).
Może też uda mi sie zrobić zdjęcie mojego to również sie pochwale.

reklama
wiecie co już coraz bardziej mi jest ciężko z tym rosnącym brzuchem .. :sorry:
111.jpg 2222.jpg

Ja od początku ciąży przytyłam 7kg, i mam bardzo mały brzuch..
z daleka, jest niewidoczny można by rzec.

Nadalka jak ja cie rozumiem, tez coraz gorzej mi się przewrócić z boku na bok na łóżku a o wstaniu z łóżka to w ogóle nie wspomnę, ale kochana śliczny masz brzuszek i te kwiatuszki na mnie no cudo :-)

reklama
ja do wstawania z kanapy używam M. jako dźwigu :D:D
kurczę, przestaje się też mieścić w jakiekolwiek moje rzeczy, zrobiam porządek w szafie i mam półkę pt. - zapomnij na najbliższe kilka miesięcy... a na reszcie półek pustki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry