reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny:-)
To ja się też troszkę pochwalę. Od wagi startowej to 3-4 kg przybrałam, chociaż z tą wagą to dziwnie było...w pierwszych tygodniach miałam 4na plusie potem zleciało. Staram sie pilnować bo w pierwszej ciąży przybrałam 16 kg tylko niestety do wagi sprzed ciąży nigdy nie udało mi sie dojść a sporo zostało:-(. Ostatnio troche przesadzałam ze słodyczami, ale brak mi silnej woli ;-). W poprzedniej ciąży najwięcej przybrałam w 2 ostatnich miesiącach.
Co do wielkości brzuszka to chyba jest w miare normalny jak na 6 miesiąc, chociaż mi wydaje sie ogromny:-), ale to znów przez poprzednią ciążę. Teraz obwód mojego brzuszka wynosi 90cm a przed porodem miał 96cm. Na razie na szczeście brak rozstępów na brzuchu...na piersiach to już normalnej skóry nie widze:-(, między starymi porobiły sie nowe ale zbledną i będzie ok ;-)...mam nadziej.

Dziewczyny Wasze brzuszki są piękne :-).
Może też uda mi sie zrobić zdjęcie mojego to również sie pochwale.

reklama
wiecie co już coraz bardziej mi jest ciężko z tym rosnącym brzuchem .. :sorry:
111.jpg 2222.jpg

Ja od początku ciąży przytyłam 7kg, i mam bardzo mały brzuch..
z daleka, jest niewidoczny można by rzec.

Nadalka jak ja cie rozumiem, tez coraz gorzej mi się przewrócić z boku na bok na łóżku a o wstaniu z łóżka to w ogóle nie wspomnę, ale kochana śliczny masz brzuszek i te kwiatuszki na mnie no cudo :-)

reklama
ja do wstawania z kanapy używam M. jako dźwigu :D:D
kurczę, przestaje się też mieścić w jakiekolwiek moje rzeczy, zrobiam porządek w szafie i mam półkę pt. - zapomnij na najbliższe kilka miesięcy... a na reszcie półek pustki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry