reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dwupak dwupak ale nie wiem czy ty nie masz większego brzuszka ode mnie :-D
ile masz w pasie patrzyłaś ostatnio może??

nie mam centymetra :sorry:
ze 2 tyg temu u mamy mierzyłam było 120cm ale to było na ubraniach , miałam 2 bluzki, i tak mierzyłam że nie wiem czy się gdzieś taśma nie zawinęła .. ale powyżej setki mam na pewno.. no tylko tłuszczyk też co nie

ann ja też wołam D. żeby mi pomógł wstać hehe ;)

reklama
ja do wstawania z kanapy używam M. jako dźwigu :D:D
kurczę, przestaje się też mieścić w jakiekolwiek moje rzeczy, zrobiam porządek w szafie i mam półkę pt. - zapomnij na najbliższe kilka miesięcy... a na reszcie półek pustki...

:-D:-D
no mój małżonek tez jako dźwig mi służy,....a co to będzie dalej :sorry:

Joasiah, nadalka super brzuszki, takie piękne:-)!!!
Ja mam mniejszy, ale wyprzedzacie mnie o 4 tygodnie. Jak uda mi się zrobić zdjęcie, to na pewno wstawię:tak:. Mam pytanie: od miesiąca stoję z wagą, nie przytyło mi się nawet 0,5kg. Od początku ciąży jestem +4kg. Czy to normalne??? Brzusze się powiększa, ale nie jakoś przeraźliwie.

Ostatnia edycja:
Nadalka a Tobie znów kwiatki na brzusiu wyrosły?? szczęściara:) brzuszek cuuudny
Ann 87 - ja już dawno zrobiłam takie porządki i pochowałam głęboko ciuszki, na których można napisać - zaapomnij na prawie zawsze i takich pasujących została mała garstka - ale za to ile miejsca na półeczce na ubranka dla dzidzi się zrobiło:):)
Agucha - jako dźwig powiadasz:):)hehe, będzie dobrze , przyzwyczai się chłopak :):)

Nadalka a Tobie znów kwiatki na brzusiu wyrosły?? szczęściara:) brzuszek cuuudny
Ann 87 - ja już dawno zrobiłam takie porządki i pochowałam głęboko ciuszki, na których można napisać - zaapomnij na prawie zawsze i takich pasujących została mała garstka - ale za to ile miejsca na półeczce na ubranka dla dzidzi się zrobiło:):)
Agucha - jako dźwig powiadasz:):)hehe, będzie dobrze , przyzwyczai się chłopak :):)

mam takie same 2 bluzki , tylko w innych kolorach ;)

SDC14238.jpgSDC14224.jpg

Ale dałyście mi zadanie...zrobić samemu zdjęcie nie jest jednak takie proste :-D.

Przedstawiam swój brzuszek w 23 tygodniu :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry