reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
26 tydz.jpgto mój brzuchol masakra nie? :D
dla porównania dam ten co robiłam miesiąc temu
22tydz.jpg

JH*
tobie się tylko tak wydaje że nic nie urosło ;)

Ostatnia edycja:
joasiah
user-online.png
duzy, duzy ale bardzo ksztaltny :-D Poszedl do przodu co jest bardzo faaaaajne !!! Kurcze, a tu jeszcze 15 tyg... :-D:-D Chociaz dziewczyny latem podobno rodza szybciej... ;-);-)Sliczny w kazdym razie :-)

Joasiah ten brzuchol to coś pięknego <3 :D
Na prawdę jestem zauroczona na maxa ;) nic nie przejmuj się, widać na 100%, że to ciążowy, a nie spożywczy.
Piękny! Mój niewiele mniejszy :-)

JH*- ja mam wrażenie, że mój rośnie z dnia na dzień nie tylko z tygodnia na tydzień:-)
joasiah- mój również idzie do przodu, jak staje na wprost nie widać brzucha, nic w boki nie idzie tylko do przodu i okrągły jest jak kuleczka :tak: super brzuchol!:-)

Mnie tez się wydaje ze brzuchol z dnia na dzień mi rośnie. Chyba ze się mierzyć nie umiem.. Jeszcze wczoraj w pasie było 94cm, a dziś rano (tak samo na czczo) już 96... Na szczęście biodra w miejscu staneły.

reklama
Joasiah Ale słodki duży brzuszek. Dziewczyny mają rację że idzie ci do przodu:) fajnie:)
Ja od tygodnia codziennie rano dziwie się jaki brzuch mi szybko rośnie:) ale waga stoi więc nie jest źle:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry