reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mela szczupaczku śliczny domek:)

Każda z Nas ma inne brzuszki.Niesamowite. Jedne mają maluśkie a drugie takie już większe:) Ja się zaliczam chyba do większych brzuszków, ale dumna z niego jestem i eksponuje z radością:)

Mela cóż za mieszkanko śliczne :tak:

edit
Twilight twoje zdjęcie gdzies przeoczyłam, oczywiście równie piękny brzuszek jak wszystkie inne :) śliczności wy moje :tak:

Ostatnia edycja:
mela, twilight jakie piękne małe brzuszki :-):-):-)
Ja mam już taki duży że się zastanawiam co to bedzi epod koniec. Po ostatniej kompieli nie mogłam z wanny sie dźwignąc bo jest wysoko i wąska no i P musiał mnie podnieść :-D

mela, twilight- słodkie malutkie m1 dla Waszych pszczółek:-)
JH* podziel się widokiem my też chcemy popatrzeć:-)
ja swojej psiutki już dawno nie widzę, a depilacja hohoho zaraz po muszę leżeć 10 minut i oddychać, bo się tak u sapię :-D

mela, twilight- słodkie malutkie m1 dla Waszych pszczółek:-)
JH* podziel się widokiem my też chcemy popatrzeć:-)
ja swojej psiutki już dawno nie widzę, a depilacja hohoho zaraz po muszę leżeć 10 minut i oddychać, bo się tak u sapię :-D

kalipoe mam to samo już się kiedyś do R śmiałam że jak tak dalej pójdzie a chce mnie gładką to będzie mi musiał pomóc :)

reklama
eeeeee, ja dawałam rade do samego końca. do porodu też się ładnie sama "przygotowałam" :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry