reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie 9 kg i na razie stoi chwała Bogu, bo jak do 5 miesiąca nie przytyłam w ogóle, tak 5 miesiąc u mamy to było +7 kg :D teraz przez miesiąc tylko 1 kg i mam nadzieję, że tak już zostanie.. co do rozstępów, to na brzuchu nic nie ma, ale piersi? O Boże wyglądają jak słoneczko z promykami :p Smaruje codziennie i kąpię się w oliwce, te rozstępy mam już od 2 miesiąca! Taki wzrost, że z takiego drobnego A w C się nie zamykam teraz :<

reklama
Twilight piękny cudny brzusio :) Maleńki, ale cudny::) I cała jesteś zgrabna i szczupła:) super:)

Ja jak Wika narazie 5 kg do przodu, waże się na czczo, ale już coraz szybciej waga idzie w górę , ale pozwalam sobie na co tylko mam ochotę niestety...jem inaczej niz przed ciążą bo doszło słodkie i różne takie dziwne smaki:) Wika pocieszyłaś mnie tym karmieniem :*

U mnie waga rośnie skokowo. Najpierw trochę spadło. Potem w 4 tygodnie przybyły 5 kilo, a teraz znowu stoi.
W poniedziałek wizyta i z tego co widze po dzisiejszym ważeniu to się okaże że za dużo mi nie przybyło.
Od początku jakieś 4 na plusie. Ale brzuch mam za to ogromny, jak moja koleżanka w ciąży 7 tyg wyższej :szok:

Twilight- śliczny zgrabniaczek:):):)
A oto i mieszkanko naszej córeczki:):) jak na razie +5,5 kg:) i waga postępuje galopująco:)
Zdj&#281;cie233.jpg

twilight, mela - śliczne macie brzuszki. Ja z racji małego brzuszka także w drugiej ciąży, uważam, że Wasze domki wcale nie takie małe :-) A w sumie najważniejsze, że dzieciaczkom wygodnie :tak:

Jeju niektóre z Was to takie MALUTKIE ZGRABNIUTKIE TE BRZUSZKI mają, ja długo długo nic a teraz ze 2tyg tak mi wywaliło że juz mi ciężko się robi...
Ze 2razy taki jak meli mój juz jest

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry