reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
śliczne brzuszki:):)
Kobity się nie załamywać, wszystkie praktycznie podobne będziemy i już:):) a latem chwila moment i po zbędnych kilogramach będzie, a teraz się tylko cieszyć trzeba i jak Wika pisała to już tylko 3 - 4 miesiące:):)

Ja tam się nie załamuję, mi się wydaje że w raz ze staraniami trzeba było mieć świadomość że się przytyje więc w ogóle o co chodzi .. :tak::-p

reklama
chyba wolała bym narzekać tak jak wy, na to, że tyle mi przybyło... wczoraj na wizycie opier... bo przytyłam przez te 5 miesięcy 4,5 kg, ale w ostatnim tygodniu leżałam w szpitalu i przez to wszystko spadło mi 5 kg :no: więc teraz boje się, żeby to się na maluchu nie odbiło... choć na szczęście obwód rośnie i jest już 94cm... :tak:

no dzisiaj mi lepiej
pytałam lekarza a on do mnie co się Pani martwi zgubi to Pani zaraz po porodzie
u mnie widać tendencję ze 4 kg w miesiąc przybywa
wooow jeszcze 12 kg :szok:

ja do tej pory przytyłam 5 kg.

W ciąży z Igusiem miałam +18kg:szok::szok::szok:

Wszystko zrzuciałam po porodzie:tak::tak: jak się karmi to kilogramy na prawdę leca jak szalone:tak::tak:

Tak więc głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Damy radę z nadliczbowymi kilogramami
:-D:-D:-D

ja tam się wogóle nie przejmuję średnio 2 kg co wizytę to nie jest źle tak twierdzi lekarz.
A mój R. to twierdzi że teraz wyglądam lepiej - atrakcyjniej - niż przed ciążą bo mam dużą pupę piersi o których nawet nie marzył no i przede wszystkim dlatego że noszę pod serduszkiem Nasza dzidzię !!!!

IMGP9109.jpg
A oto i mój brzuszek z tego tygodnia :-)

ej dziewczynki nie narzekać mi tu na wagę tylko cieszyć się ciążą i brzuszkami:-p
ja jak pomyślę, że to raczej mu ostatni brzuszek to mam wszystko gdzieś i eksponuję go gdzie się da:cool2:
co prawda nie mam jeszcze żadnych kg do przodu, bo dochodzę do wagi wyjściowej ale niespecjalnie pociesza mnie myśl, że w 1 ciąży tyłam dopiero od 7 miesiąca i to 3 kg co 3 tygodnie:szok:także doszłam do 15:-)
i teraz pewnie lepiej nie będzie:rofl2:

Ja przytyłam do ostatniej wizyty 5,5 kg, zobaczymy w poniedziałek ile, ale coś czuje ze dużo będzie bo 1 chleb dziennie zjadam:-) no i mięso musi być konkretnie dla mnie plus ziemniaki:-), jakoś tyciem sie nie przejmuje w końcu spodnie mam na gumce:-D
twiling ładny brzuszek

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry