reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
śliczne brzuszki:):)
Kobity się nie załamywać, wszystkie praktycznie podobne będziemy i już:):) a latem chwila moment i po zbędnych kilogramach będzie, a teraz się tylko cieszyć trzeba i jak Wika pisała to już tylko 3 - 4 miesiące:):)

Ja tam się nie załamuję, mi się wydaje że w raz ze staraniami trzeba było mieć świadomość że się przytyje więc w ogóle o co chodzi .. :tak::-p

reklama
chyba wolała bym narzekać tak jak wy, na to, że tyle mi przybyło... wczoraj na wizycie opier... bo przytyłam przez te 5 miesięcy 4,5 kg, ale w ostatnim tygodniu leżałam w szpitalu i przez to wszystko spadło mi 5 kg :no: więc teraz boje się, żeby to się na maluchu nie odbiło... choć na szczęście obwód rośnie i jest już 94cm... :tak:

no dzisiaj mi lepiej
pytałam lekarza a on do mnie co się Pani martwi zgubi to Pani zaraz po porodzie
u mnie widać tendencję ze 4 kg w miesiąc przybywa
wooow jeszcze 12 kg :szok:

ja do tej pory przytyłam 5 kg.

W ciąży z Igusiem miałam +18kg:szok::szok::szok:

Wszystko zrzuciałam po porodzie:tak::tak: jak się karmi to kilogramy na prawdę leca jak szalone:tak::tak:

Tak więc głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Damy radę z nadliczbowymi kilogramami
:-D:-D:-D

ja tam się wogóle nie przejmuję średnio 2 kg co wizytę to nie jest źle tak twierdzi lekarz.
A mój R. to twierdzi że teraz wyglądam lepiej - atrakcyjniej - niż przed ciążą bo mam dużą pupę piersi o których nawet nie marzył no i przede wszystkim dlatego że noszę pod serduszkiem Nasza dzidzię !!!!

IMGP9109.jpg
A oto i mój brzuszek z tego tygodnia :-)

ej dziewczynki nie narzekać mi tu na wagę tylko cieszyć się ciążą i brzuszkami:-p
ja jak pomyślę, że to raczej mu ostatni brzuszek to mam wszystko gdzieś i eksponuję go gdzie się da:cool2:
co prawda nie mam jeszcze żadnych kg do przodu, bo dochodzę do wagi wyjściowej ale niespecjalnie pociesza mnie myśl, że w 1 ciąży tyłam dopiero od 7 miesiąca i to 3 kg co 3 tygodnie:szok:także doszłam do 15:-)
i teraz pewnie lepiej nie będzie:rofl2:

Ja przytyłam do ostatniej wizyty 5,5 kg, zobaczymy w poniedziałek ile, ale coś czuje ze dużo będzie bo 1 chleb dziennie zjadam:-) no i mięso musi być konkretnie dla mnie plus ziemniaki:-), jakoś tyciem sie nie przejmuje w końcu spodnie mam na gumce:-D
twiling ładny brzuszek

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry