reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

dZIEWCZYNY A JAKIEJ DŁUGOŚCI JEST SKRÓCONA SZYJKA? (sorki że drukowane...)
Ja mam w cm 3,7 wpisane a pod spodem jeszcze jakiś szyfr 2/0/0, do tej pory było 3/0/0. Spytałabym gina co to znaczy ale zobaczyłam to dopiero w domu, może któraś mi podpowie?

reklama
Ja nie wiem Basiu :-[
Co do mojej szyjki macicy- gin w pon powiedział, ze jest odpowiedniej długości i poki co nikt nie szykuje sie do porodu - szyjka długa :)- Dzidzia wysoko - główką do góry :p (jak u Ciebie - Agatatje- moze problem golenia nam odpadnie - oby nie- bo ja chcę rodzić naturalnie! :mad:
ech- ale poki co ja równiez regularnie sie tam golę..i luz- djaę radę (poki co :laugh:

Trochę późno ale dopiero mam moment żeby usiąść do kompa (w oczekiwaniu na gości :) ) więc chciałam złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze zyczenia

Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...

i karteczka: http://www.100lat.pl/kartki/wielkanocne/modyfikowana_genetycznie/

Proponuje wizyte u lekarza. Spokojnie mozesz brac rutinoscorbin i wapno i zapytaj o tabletki do ssania dla kobiet w ciazy w aptece.

lekarz jak nabardzij tak jak pisze calol powiem ci co zrobil maz mojej kolerzanki która jest w ciązy i sie meczyla caly tydzien i nic jej nie pomogło obral jej calą cytryne pokroił w plasterki i podał cukier nastepnego dnia czuła sie lepiej i tak potórzyl lika razy i jakos sie udało moze to jest sposób bo przeciez my tak naprawde mozemy brac tylko te lekarstwa jakie moga maluszki ale sprobuj sposób cytrynke

Ja jeszcze kilka dnie temu byłam mocno przeziębiona - pomogło mi smarowanie Vickiem klatki piersiowej i pleców na noc. Do tego rutinoscorbin i wapno... No i oczywiście herbatka z cytrynka i sokiem malinowym :-)

Właśnie weszłam na chwilke poczytać co napisałyscie :))
Dzięki, zaraz będę próbowała wszystkiego
Jestescie kochane, dzięki
Lecę leżeć dalej :mad:

reklama
Zaczełam 8 miesiac najwyższy czas ćwiczyć krocze a dokładnie masować. I tu pytanie do Asi outado wydaje mi się, że gdzieś pisałaś jak powinno się masować krocze a nie moge tego znaleźć możesz napisać jeszcze raz chciałabym uniknąć nacinania krocza.

Do góry