reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dziewczyny co to może być? Przy kąpieli zauważyłam, że na szyi, ramionach i plecach mam sporo małych krostek... Czy to hormony zaczęły mi szaleć (od kilku dni czuję, że chyba w końcu dostanę miesiączkę), czy to jakieś uczulenie??? Ale tylko w tych miejscach?
A ja zupełnie z innej beczki: może któraś z Was pamięta. Jakoś tak na początku ciąży, czyli jesień 2005 ściągnęłam sobie z BB link do strony internetowej, gdzie był ślicznie pokazany rozwój maluszka w brzuszku, tydzień po tygodniu ze zdjęciami 3D i z opisem. Z podziałam na trymestry. Strona miała w tytule pregnancy i była po angielsku.
Właśnie dziś się dowiedziałam, że moja bardzo bliska koleżanka jest w ciąży (a starali się pół roku:-)) i bardzo bym chciała jej tą stronkę podesłać. Miałam ją w "ulubionych", ale chyba wyrzuciłam.
Jeśli któraś z Was się na nią natknęła i pamięta namiary, to dajcie znać.
Właśnie dziś się dowiedziałam, że moja bardzo bliska koleżanka jest w ciąży (a starali się pół roku:-)) i bardzo bym chciała jej tą stronkę podesłać. Miałam ją w "ulubionych", ale chyba wyrzuciłam.
Jeśli któraś z Was się na nią natknęła i pamięta namiary, to dajcie znać.
Mamoot znalazłam coś takiego (ale szukam jeszcze bo moja lista ulubionych długa i zaśmiecona...)Baby's Development in Pictures - 3rd Trimester embryo fetus
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Cześć sąsiadki,po długim niezaglądaniu do was w końcu chciałam pooglądac wasze słodkie maluszki,a tu klops,zastrzegłyście sobie wstęp,oczywiscie zrozumiałe,polityka prywatności,tylko troszkę smutno mi sie zrobiło:-( ,że już nie obejrzę słodkich buziek czerwcowych dzieciaczków,bardzo lubiłam zdjęcia Noemi,Karolka,wszystkich maluszków,porównywałam rozwój starszaków z naszymi lipcowymi brzdącami... Czy któras z was mogłaby mi napisac jak zastrzec sobie wątek,tak zeby tylko wybrane osoby miały dostęp do zdjęć? Jak wy to zrobiłyscie? Jestem często na forum,pokazujemy nasze maluchy on line i nigdy nie wiadomo,kto te fotki ogląda:sick: Bedę wdzięczna za wskazówki,musze zaproponować to lipcówkom....dla bezpieczeństwa Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki,pozdrawim z lipcówek wszystkie czerwcowe dzieci i ich mamusie!:-)
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dLACZEGO JAK WSTAWIŁAM ZDJĘCIA NA WĄTEK "ZDJĘCIA NASZYCH MALUSZKÓW" U MNIE WIDNIEJE TEN WĄTEK NA 2 STRONIE A TAK CZĘSTO JEST UŻYWANY PRZECIEŻ POWINIEN BYĆ U GÓRY NIEWIEM MOŻE JA GDZIEŚ INDZIEJ JE WKLEIŁAM ALE TAK WIDZE ŻE PATI PO MNIE PISAŁA ?????????POWIE MI KTÓRAŚ GDZIE JEST PRZENIESIONY TEN WĄTEK NIE KAPUJE TROCHĘ MNIE NIE BYŁO WIĘC NIE KUMAM.
Ola musisz napisać do administratorki (aniaslu) z listą wątków które chcecie zastrzec i loginami mamuś które mają mieć dostęp
Mamusia - nie wiem czemu nie weszły Twoje zdjecia- a jak wstawiałaś? bo przez załączniki nie wchodzi
Mamusia - nie wiem czemu nie weszły Twoje zdjecia- a jak wstawiałaś? bo przez załączniki nie wchodzi
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ja mam jeszcze taka
Pregnancy.org > Pregnancy: Your Journey Continues
Pregnancy.org > Pregnancy: Your Journey Continues
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O co biega z ta stronka co Sumka wkleila???Ladowac tam mozna??????:-)
Podziel się: