reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

dziekuję dziewczeta - jesteście wielkie:)!!!

opowiem Wam na wątku zamkniętym jak narazie wyszło..i skąd to opoźnienie -przesunięcie wyjazdu...istne pranie mózgu..

reklama
Dziewczyny co to może być? Przy kąpieli zauważyłam, że na szyi, ramionach i plecach mam sporo małych krostek... Czy to hormony zaczęły mi szaleć (od kilku dni czuję, że chyba w końcu dostanę miesiączkę), czy to jakieś uczulenie??? Ale tylko w tych miejscach?

A ja zupełnie z innej beczki: może któraś z Was pamięta. Jakoś tak na początku ciąży, czyli jesień 2005 ściągnęłam sobie z BB link do strony internetowej, gdzie był ślicznie pokazany rozwój maluszka w brzuszku, tydzień po tygodniu ze zdjęciami 3D i z opisem. Z podziałam na trymestry. Strona miała w tytule pregnancy i była po angielsku.
Właśnie dziś się dowiedziałam, że moja bardzo bliska koleżanka jest w ciąży (a starali się pół roku:-)) i bardzo bym chciała jej tą stronkę podesłać. Miałam ją w "ulubionych", ale chyba wyrzuciłam.
Jeśli któraś z Was się na nią natknęła i pamięta namiary, to dajcie znać.

Cześć sąsiadki,po długim niezaglądaniu do was w końcu chciałam pooglądac wasze słodkie maluszki,a tu klops,zastrzegłyście sobie wstęp,oczywiscie zrozumiałe,polityka prywatności,tylko troszkę smutno mi sie zrobiło:-( ,że już nie obejrzę słodkich buziek czerwcowych dzieciaczków,bardzo lubiłam zdjęcia Noemi,Karolka,wszystkich maluszków,porównywałam rozwój starszaków z naszymi lipcowymi brzdącami...:tak: Czy któras z was mogłaby mi napisac jak zastrzec sobie wątek,tak zeby tylko wybrane osoby miały dostęp do zdjęć? Jak wy to zrobiłyscie? Jestem często na forum,pokazujemy nasze maluchy on line i nigdy nie wiadomo,kto te fotki ogląda:sick: Bedę wdzięczna za wskazówki,musze zaproponować to lipcówkom....dla bezpieczeństwa:tak: Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki,pozdrawim z lipcówek wszystkie czerwcowe dzieci i ich mamusie!:-)

dLACZEGO JAK WSTAWIŁAM ZDJĘCIA NA WĄTEK "ZDJĘCIA NASZYCH MALUSZKÓW" U MNIE WIDNIEJE TEN WĄTEK NA 2 STRONIE :confused: A TAK CZĘSTO JEST UŻYWANY PRZECIEŻ POWINIEN BYĆ U GÓRY:baffled: NIEWIEM MOŻE JA GDZIEŚ INDZIEJ JE WKLEIŁAM ALE TAK WIDZE ŻE PATI PO MNIE PISAŁA ?????????POWIE MI KTÓRAŚ GDZIE JEST PRZENIESIONY TEN WĄTEK NIE KAPUJE TROCHĘ MNIE NIE BYŁO WIĘC NIE KUMAM.:tak:

Ola musisz napisać do administratorki (aniaslu) z listą wątków które chcecie zastrzec i loginami mamuś które mają mieć dostęp

Mamusia - nie wiem czemu nie weszły Twoje zdjecia- a jak wstawiałaś? bo przez załączniki nie wchodzi

Baśka, Sumko - dzięki za info!

Sumko, to właśnie o tej stronie myślałam. :-), ale ta Baśkowa też jest świetna.

reklama
Do góry