reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ay ja chce zmienic te sowaczki czy jak na to sie mowi na tik-taku i nie moge diabelstwa znalezc...Widzial to ktos?
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Na "tik taku" narazie nie można robic nowych suwaczków ale stare działają Ja też juz dawno chciałam zdjęcie wymienić ale niestety trzeba czekać a wiadomośc o tym jest na forum tik taka jak będzie można to mają o tym powiadomić każdego zarejestrowanego mailem.:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Danke schön Kakaw:-)
dziewczęta mam pytanie- (wcale nie w temacie dzieciowym..ale moze któraś z Was sie orientuje- ile kosztuje przeprawa promem/kanałem L. do UK?..
Cały czas jestem w PL...wszystko idzie- jak"krew z nosa"..cały czas załatwiamy 1000-ce spr zwiazanych z wyjazdem(mam już tego dosć!!!)- stad moja nieobecnosć na forum...
Cały czas jestem w PL...wszystko idzie- jak"krew z nosa"..cały czas załatwiamy 1000-ce spr zwiazanych z wyjazdem(mam już tego dosć!!!)- stad moja nieobecnosć na forum...
reklama
dziewczęta mam pytanie- (wcale nie w temacie dzieciowym..ale moze któraś z Was sie orientuje- ile kosztuje przeprawa promem/kanałem L. do UK?..
www_poferries_com (zamien sobie na kropki, bo jak wrzucam normalnie, to mi sie cos krzaczy)
zobacz sama, bo jest duzo roznych fajnych ofert
ewentualnie www_eurotunnel_com jakbys wolala pod woda niz nad woda
Podziel się: