reklama
Ja o Was KasiuDe cały czas myśle..i az zła jestem, ze nie mogę tu zaglądac tak często jak bym chciala(czyli codziennie!..przez to, mam duze braki..nie wiem co u kogo słychac..jak "nasze" pociechy...?..a i widzę kiulka "nowych twarzy"...,ale galeryjkę przejżalam...cudowne dzieciaczki!!!
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny mam do Was prośbę czy któraś z Was mogłaby mi zrobić suwaczek z lilypie dla mojej córci ,wybieram wszystko jak trzeba kopiuję adres i na moim profilu wklejam i nic sie nie dzieje.Bardzo proszę czy da się to zrobić przez inną osobę czy trzeba osobiście?Data urodzenia mojej córci 06.11.1995r.Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!
Już poprawiłam a poza tym dzisiaj miałam już takiego doła że stwierdziłąm że mi w ogóle nie spieszno i że ja chcę moją grzeczną dzidzię!!! i zeby znów był niemobilny...a jak pomyślę jeszcze że każdy kolejny "kryzysik" (np raczkowanie-niespanie, wstawanie - niespanie) jest dla mnie bardziej wyczerpujący to wolałąbym żeby ten zdecydowanie wolniej leciał...
reklama
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
baśka czy można zmienić zezwolenia sygnaturek ,bo nie wiem czy to nie ma na to wpływu ,że nie mogę wpisać tego adresu jest tam napisane :
zezwól kod BBCode Nie
zezwól PHP BBCode Nie
zezwól HTML BBCode Nie
zezwól HTML Nie
Może tu tkwi błąd tylko nie wiem jak to zmienić?:-(
zezwól kod BBCode Nie
zezwól PHP BBCode Nie
zezwól HTML BBCode Nie
zezwól HTML Nie
Może tu tkwi błąd tylko nie wiem jak to zmienić?:-(
Podziel się: