reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

A ja znowu pomecze inny temat, czy ktoraś z mam, która karmi piersią nie ma jeszcze okresu? Bo u mnie dalej ani widu ani słychu, swoją drogą wyslałam męża dzisiaj po test i strasznie się boję, nie byłoby problemu gdyby nie cc...Objawow niby nie mam, ale tak właśnie podobno bez objawowo jest przy karmieniu...o ranki nie mam siły mysleć co jesli tak.. nic mi nie pozostaje jak zrobić ten test...nie bede sie poki co martretować...

reklama
Dziewczyny a ja nie biore tabletek antykoncepcyjnych i karmie piersia a okresu tez jeszcze nie mialam , kurcze zaczynam sie martwic, czy to normalne ???

Normalne, można nie mieć przez cały okres karmienia. :-) Pytałam gina to powiedział że tego kiedy się dostanie nowy okres nie wie nikt :-)

ufaaaa to mnie troszkę pocieszyłyście dziewczyny, bo ja juz same zgryzoty mam, a i tez mi w ogol nie brakuje, bardzo dobrze mi bez:)))

reklama
Cześć Dziewczyny:-) dawno mnie tu nie było ,ale powiem szczerze brak czasu teraz jeszcze zaczęła się szkoła i trzeba troszkę starszej córuni pomóc.U mnie też jeszcze nie ma okresu ,karmię juz 3 miesiące i narazie cisza:-) mam do Was pytanko zlapalo mnie małe przeziebienie ogólnie nie najlepiej sie czuję mam katar a w nocy bolało mnie gardło , właśnie ze wzgledu karmienia piersią nie można brac wszystkiego ,proszę napiszcie czy któraś z Was miała taki problem i jak sobie z tym poradziła .W piatek mam iśc z Kubusiem na szczepienie i bardzo sie boje ,żeby sie nie zaraził moja starsza córka też jest przeziebiona niestety nie da sie uniknąć kontaktu jak mieszka sie w jednym domu.prosze o pomoc :-) pozdrawiam:-)

Do góry