reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
dziękujemy dziewczeta- dziś jest lepiej Klaudysi..spała smacznie od 22...do 9 rano:):)
ja tylko budziłam się - gaaardzioło mnie potwornie boli!!!!!!!!..siorbię Klaudki syrop:/

Dziewczyny ile godzinowo na dobe spia wasze maluchy bo ja zaczynam myslec ze moj na bezsennosc cierpi. Spi tak 8-10 godzin w totalu a to chyba niewiele :-[ ?

a glowa mnie tez pobolewa ale u nas to przez cisnienie bo dwa ostatnie dni lalo i ciemno jak zima bylo.

Cicha - no raczej za mało...ale mojemu tez zdarzają się takie dni że spac nie może - ale chyba zazwyczaj 13-14 h na dobe - a to i tak nie jest chyba zbyt wiele jak na jego wiek...

Patrycja mnie też głowa strasznie boli i też się zastanawiałam co to ::) ale u mnie to chyba ciśnienie

Rusałka, jaki syrop masz dla Klaudusi? Ja jestem podziębiona i Oliwka też coś zaczęła kichać, byłam u lekarza ale powiedział ze wszystko ok i jest zdrowa, ale ja chciałam może cos tak zapobiegawczo?

Sumka u mnie to ja nie wiem co... ::) wzielam trzy tabletki i nic mi nie pomoglo...aöe wiesz po czym mocniej glowa zaczela mnie bolec...od jazdy samochodem jak wlaczona jest klima.... :mad: :mad:
Agaciulka moja mala kicha codziennie i nawet pkaszliwala..wiec poszlam z nia do lekarza...Okazalo sie na cale szczescie z jest calkiem zdrowa...Lekarz mi powiedzial ze tak ona reaguje na bakterie...My jestesmy do nich przyzwyczajenie a ona dopiero z nimi sie oswaja...Kichanie moze byc tez od tego ze ma cos w nosku i jej tam fiura...

reklama
Do góry