reklama
Ja tez mam mamę do pomocy i bardzo isę cieszę - przychodiz jeszce do mnie siora - dzięki temu mam czas na dużo rzeczy (między innymi na bb ;D ;D ;D). ja na te upały tylk osie werandujemy - miszkam na blokowisku więc skraw nie do wytrzymania i musiałbym wychodzć koó 21 żeby było znośnie a to jest juz pora kąpania , jedzenia i lulu
Dziewczyny dajcie znac jak sie użytkuje te chusty - bo ja tez myślę nad zakupem - waham sie pomiedzy tym idiwema (choć Premaxx jest prawie o 100 zł dorższa - wiec razcej Bebelulu by wchodzila w grę) albo jeszcze taka www.chusta.pl
Dziewczyny dajcie znac jak sie użytkuje te chusty - bo ja tez myślę nad zakupem - waham sie pomiedzy tym idiwema (choć Premaxx jest prawie o 100 zł dorższa - wiec razcej Bebelulu by wchodzila w grę) albo jeszcze taka www.chusta.pl
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
U mnie też z noszeniem wózka kicha. Mieszkam na 2 piętrze windy brak i wózkowni niestety też
. Na razie upały więc wychodzić się wcale nie chce. Na spacery idziemy dopiero wieczorkiem a w dzień maluch w wózku przy oknie, bo na balkonie skwar nie do wytrzymania.
Głuszek ja z chusty jestem bardzo zadowolona ;D ;D ;D maluch śpi a ja mogę zrobic wiele rzeczy bo mam wolne ręce. Na dwór na razie nie wychodziliśmy bo chyba trochę w takiej chuście za gorąco.
Głuszek ja za swoją zapłaciłam 100,- więc coś nie tak z tymi cenami ;D ;D ;D bo wychodzi że Bebelulu za darmochę ;D ;D ;D ;D a tak naprawdę to jak ja szukałam to Bebelulu były droższe.
A tak wygląda szczęśliwy posiadacz chusty:
Głuszek ja z chusty jestem bardzo zadowolona ;D ;D ;D maluch śpi a ja mogę zrobic wiele rzeczy bo mam wolne ręce. Na dwór na razie nie wychodziliśmy bo chyba trochę w takiej chuście za gorąco.
Głuszek ja za swoją zapłaciłam 100,- więc coś nie tak z tymi cenami ;D ;D ;D bo wychodzi że Bebelulu za darmochę ;D ;D ;D ;D a tak naprawdę to jak ja szukałam to Bebelulu były droższe.
A tak wygląda szczęśliwy posiadacz chusty:
Ja mieszkam na 3 pietrze bez windy...wozek trzymam w garazu..Poki jest moja mama to znois mi gondolke a ja Mateuszka w chuscie..
Jak pojedzie to gondolka pojdzie tez do garazu, bo nie dalabym rady znosic w niej Mateuszka...
bez chusty nie wiem jak bym sobie poradzila...
Szkoda mi tylko ze gondolka bedzie w garazu, bo maly lubi w niej spac w ciagu dnia...
sumka - a jak czesto nosiz go w chuscie????
Jak pojedzie to gondolka pojdzie tez do garazu, bo nie dalabym rady znosic w niej Mateuszka...
bez chusty nie wiem jak bym sobie poradzila...
Szkoda mi tylko ze gondolka bedzie w garazu, bo maly lubi w niej spac w ciagu dnia...
sumka - a jak czesto nosiz go w chuscie????
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Aniu ja staram się tak z raz dziennie żeby się przyzwyczaił, bo niedłudo to będzie nasz środek transportu na niedalekie wypady. ;D ;D ;D
Ale teraz w te największe upały to tylko chwilkę żeby zasnął ok 5 min
A ty?
Ale teraz w te największe upały to tylko chwilkę żeby zasnął ok 5 min
A ty?
Sumka - ja zakladalam na razie tylko na spacer i z powrotem, jak srodek transportu do wozka, ktory jest w garazu..
jak sie skoncza upaly zaczne troche po domu chodzic w chuscie, zeby Mateuszka przyzwyczaic
))))
jak sie skoncza upaly zaczne troche po domu chodzic w chuscie, zeby Mateuszka przyzwyczaic
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Odnośnie chust - ja mam premaxxa i jestem zadowolona. A moja córcia jeszcze bardziej. Zasypia zanim zdążę z bloku wyjść
A dla mnie to ratunek życia, bo nie mam w Gliwicach nikogo z rodziny do pomocy, mąż pracuje do 17.30, a w ciągu dnia z psem trzeba wyjść... Że o zakupach nie wspomnę. Z wózkiem to byłoby mission impossible. Teraz mało z nią wychodzę z chustą (chyba że wieczorem albo wcześnie rano) ze wzgleu na upały, ale jak tylko się ochłodzi to myślę, że to będzie główny środek transportu.
A mam do Was pytanie z innej beczki - czy dajecie Waszym Maluchom jakieś witaminy?? Mi tutejszy pediatra przepisał 5 kropel dziennie CEBIONMULTI i 1 kroplę VIGANTOL, ale mój wuj pediatra powiedział, że to za dużo D3 w sumie i żeby nie dawać VIGANTOLU, bo zbyt dużą dawką D3 można większą krzywdę zrobić, niż pożytek z niej. I bądź tu człowieku mądry. Jak to u Was wygląda??
A mam do Was pytanie z innej beczki - czy dajecie Waszym Maluchom jakieś witaminy?? Mi tutejszy pediatra przepisał 5 kropel dziennie CEBIONMULTI i 1 kroplę VIGANTOL, ale mój wuj pediatra powiedział, że to za dużo D3 w sumie i żeby nie dawać VIGANTOLU, bo zbyt dużą dawką D3 można większą krzywdę zrobić, niż pożytek z niej. I bądź tu człowieku mądry. Jak to u Was wygląda??
reklama
Podziel się: