reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

dziękuje kochane dziewuszki za całuski dla córci przekazałam moc całusków od cioć wirtualnych kazała podziękować i też zasyła :-* :-* :-* :-* :-* :-* Sol są też dobre dopochwowe tabletki ale na recepte gynalgin bardzo tanie bo Polskie ale mi zawsze pomagały kosztują na recepte nie całe 2 zł.

reklama
Trzymaj się skarbie ,trzymaj :),Ja jestem zmęczona pracą miałam dziś drugą zmiane i pracowałam do 21 jutro idę na 10 do 18 a czwartek mam wolne puzniej jeszcze pracuje od piątku do niedzieli włącznie i od poniedziałku mam urlop ale tylko tydzień ale dobre i to ;D

Cześć Dziewczyny! Jakoś tak długo nie miałam czasu zęby napisać. Byłam u gina sprawdził wszystko, włącznie z usg jajników. Stwierdził, ze wszystko gra ale 2 m-ce temu nie miałam owulacji, no i, ze to jest normalne. Ja powiem wam szczerze, ze nie jestem pewna czy to jest takie NORMALNE ?!?!. Stwierdził, ze od 3 - 5 m-cny i na pewno sie uda z fasolka. No i właśnie znów skonczyla mi sie @, wiec mam nadzieje, ze wszystko będzie tym razem ok, i ze owulacja tez będzie. A co do moich nieregularnych cykli, stwierdził, ze nie będzie mi nic przepisywal jeśli i tak staramy sie o bobaska. No cóz  :-[
Ja mam tylko nadzieje, ze końcu sie uda, bo juz bym chciała... Juz sie o to tyle modle...Pan Bóg mnie nie zawiedzie.
Pozdrawiam

wiele dziewczyn ma cykle bezowulacyjne i to jest normalne tak się zdarza jak jest ich zbyt wiel to podaje się lek niepamiętam jak się nazywa ale powoduje on przyśpieszenie i dojrzewanie jajeczek a tym samym niepozwala im sie zapaść tylko wyjść z jajnika aby mogły być zapłodnione

Elżbietka pisze:
Sol polecam globulkę Gynoxin (jednorazowo na noc do pochwy), cena za jedna globukę około 18 zł. naprawde działa! a  po zastosuj lactovaginal i globulkę tak co 3 dni żeby odnowić florę bakteryjną!!
Ja także tego kiedyś probowałam i działa.
Dodatkowo są do łykania tabletki z kwasem mlekowym. Zawsze stosuje je przy antybiotykach jako osłonę

Tak dzisiaj zciemniałam w pracy ,że jestem przeziębiona ,że dostałam tą szczepionke do domku ::) ,zresztą nie tylko ja bo jeszcze dwie kumpele z pracy też" niby" były przeziębione .Czekam teraz na @ i mogę się szczepić ;D

reklama
Do góry